Κατερίνα Ψάλτη: Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Κατερίνα Ψάλτη: Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ώστε να πετύχουμε τον  υπερδιπλασιασμό του ποσοστού μας σε σχέση με το 2019.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες του συνδυασμού μας που μαζί με δεκάδες φίλους και φίλες μας έδωσαν τη δυνατότητα να έχουμε αυτό το ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα. Τη δυνατότητα να έχουμε μια ισχυρή φωνή στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ασκώντας ισχυρή αντιπολίτευση σε κάθε πολιτική της νέας δημοτικής αρχής, που θα έρχεται σε αντίθεση με το πρόγραμμά μας.

Υποσχόμαστε, όπως κάναμε και όλα αυτά τα χρόνια, να είμαστε κοντά σε κάθε κάτοικο αυτής της πόλης, να σταθούμε αλληλέγγυοι στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας, να αγωνιστούμε για όλα τα δίκαια αιτήματα του με γνώση και συνέπεια και στο τέλος της πενταετίας να έχουμε συμβάλει στο να γίνει η πόλη μας πιο ανθρώπινη.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ αποτέλεσε το απείκασμα μιας ενωτικής προσπάθειας δημοκρατικών δυνάμεων και ενεργών πολιτών με κοινούς αγώνες και όραμα για μια πόλη που θα νοιάζεται για τους πολλούς και όχι για τα συμφέροντα των λίγων.

Αυτή την παρακαταθήκη υποσχόμαστε να τη διαφυλάξουμε και να προσπαθήσουμε να τη διευρύνουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

 Νιώθουμε ήδη δυνατοί από την αποδοχή που εισπράξαμε σε κάθε γειτονιά, από τη συμπόρευση που προέκυπτε σε κάθε διάλογο μαζί σας αναβιώνοντας τις γειτονιές μας  και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας.

Η προσπάθεια, ο αγώνας για ανατροπή, αλλά και ενότητα και συνεργασία προς όφελος των συμπολιτών μας στο Μαρούσι θα αποτελέσουν τη βάση των πράξεων μας για όλη την επόμενη πενταετία.

Ήδη από την επόμενη ημέρα των εκλογών υποσχόμαστε ότι με πολλή δουλειά, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα να γίνει το Μαρούσι μας η πόλη που μας αξίζει.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet