Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Ημερίδα με θέμα τον Δημόσιο Χώρο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Ημερίδα με θέμα τον Δημόσιο Χώρο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή άνω των 80 κατοίκων της πόλης μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου Πεντέλης η συζήτηση που οργάνωσε η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ με θέμα τον Δημόσιο Χώρο.

Τη συζήτηση άνοιξε με την παρουσίαση των αρχών της Παράταξης στα θέματα του Δημόσιου Χώρου ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Αποστολίδης ενώ ειδική παρουσίαση στο θέμα έκανε και το μέλος της παράταξης και αρχιτέκτων πολεοδόμος Δήμητρα Ζύγρα

Ακολούθησαν εξαιρετικές παρουσιάσεις από ενεργούς επιστήμονες σε θέματα του δημόσιου χώρου. Μεταξύ των ομιλητών ήταν η Επίκουρη Καθηγήτρια του ΑΠΘ Κορίνα Χατζηνικολάου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος για την Περιφέρεια Αττικής, ο Πρόδρομος Νικηφορίδης, αρχιτέκτονας και μελετητής του εμβληματικού έργου της Ανάπλασης της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης, η Δρ. Σοφία Τσάδαρη, αρχιτέκτονας πολεοδόμος από την συνεταιριστική COMMONSPACE, και Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Πολεοδόμων και Χωροτακτών (ΣΕΠΟΧ). 

Στη συζήτηση που ακολούθησε το κοινό έθεσε τους προβληματισμούς του γύρω από τα σοβαρά προβλήματα που υφίστανται στον δήμο μας σχετικά με τον δημόσιο χώρο και υποβαθμίζουν τη ζωή των κατοίκων. 

Την εκδήλωση συντόνισαν οι Δ.Παπασωτηρίου, Δ.Μπέλλου και Γ.Κουτίβας

Ανάλογες εκδηλώσεις θα οργανώσει η ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ και σε άλλα θέματα αιχμής της πόλης μας και μετά τις επικείμενες εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet