Στο Κοντόπευκο – Παράδεισο έκλεισε ο κύκλος περιοδειών του Γ. Μυλωνάκη στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στο Κοντόπευκο – Παράδεισο έκλεισε ο κύκλος περιοδειών του Γ. Μυλωνάκη στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής

Την περιοδεία του στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευή ολοκλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης. Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή βρέθηκε στο Κοντόπευκο – Παράδεισο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και τους παρουσίασε τους πέντε βασικούς άξονες παρεμβάσεων στη γειτονιά τους, οι οποίοι είναι:

  • Άμεση επίλυση του προβλήματος δυσοσμίας στα φρεάτια.
  • Επίλυση του προβλήματος στάθμευσης στους δρόμους κοντά στο Μετρό.
  • Τακτική συντήρηση του έργου «Βιοκλιματική Ανάπλαση» από τον πρώτο χρόνο της θητείας μας.
  • Ανάπλαση των οδών Αγ. Τριάδος και Γαρηττού.
  • Αναμόρφωση των πλατειών Μελίνα Μερκούρη, Δημοκρατίας (Ιόλα) και Σωτ. Πέτρουλα και αξιοποίηση του οικοπέδου Τήνου & Δερβενακίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Γ. Μυλωνάκης δήλωσε: «Απόψε, εδώ, στη περιοχή του Κοντόπευκου – Παραδείσου, ολοκληρώνουμε το μεγάλο οδοιπορικό που ξεκινήσαμε έναν χρόνο πριν σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, στο πλαίσιο της δράσης μας “Ακούμε τις γειτονιές”. Και όχι μόνο τις ακούσαμε αλλά, με βάση τα όσα καταγράψαμε, ολοκληρώσαμε το πλέον συγκροτημένο πρόγραμμα δράσης, το οποίο την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θέτουμε στην κρίση των συμπολιτών μας. Από τη στιγμή που θα λάβουμε την εντολή τους, με γνώση και σχέδιο… στρωνόμαστε στη δουλειά για να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Μπαλτόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Παναγιώτης Μπαλτόπουλος, πρώην Πρόεδρος Μεσσηνίων και Ελένη Αζά Θεοδωρακόπουλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet