Συνάντηση Γιώργου Ιωακειμίδη με τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Συνάντηση Γιώργου Ιωακειμίδη με τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου

Την Δευτέρα 24/7 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Ιωακειμίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κο Δημήτρη Παπαστεργίου, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου  Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου, κας Νέλλης Παπαχελά.

Έγινε ενημέρωση για τα ψηφιακά έργα Έξυπνης Πόλης, τα οποία υλοποιούνται από το Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0., αλλά συζητήθηκαν και δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Η συζήτηση, λόγω της πολύχρονης γνωριμίας ως Δημάρχων και μελών του ΔΣ της ΚΕΔΕ, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Έγινε επίσης, ανταλλαγή απόψεων για τα νέα ψηφιακά εργαλεία, που ετοιμάζει το Υπουργείο και αφορούν τους Δήμους και γενικότερα τη Δημόσια Διοίκηση.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ευρύ πεδίο δράσεων, που μπορούμε να αναπτύξουμε από κοινού το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Περιφέρεια Αττικής.

Στόχος τόσο της Κεντρικής Διοίκησης, όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού πρέπει να είναι η διευκόλυνση της ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων της Αττικής και αυτό είναι δέσμευση!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet