Φ. Αλεξόπουλος: «Τι δεν κατάλαβες; Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα ακόμα χαράτσι»
Γνώμες

Φ. Αλεξόπουλος: «Τι δεν κατάλαβες; Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα ακόμα χαράτσι»

Δίνουν και παίρνουν «φωτιά» οι πένες των δημοσιογράφων τις τελευταίες ημέρες. Διαβάζουμε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ , άρθρα εκτός λογικής και επαγγελματικής δεοντολογίας.

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος*

Τέτοιο ζήλο δεν μας έχουν επιδείξει σε κανένα άλλο χαράτσι οι εκπρόσωποι της 4ης εξουσίας.

Η επιμονή τους είναι τόσο πολύ μεγάλη, που κατά γενική ομολογία της κοινής γνώμης, είναι αυτοί που «κατοχύρωσαν» τις τελευταίες ημέρες κατά κύριο λόγο τον ΕΝΦΙΑ και όχι το υπουργείο Οικονομικών.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς, ότι κατά μεγάλο ποσοστό από τα γραφόμενα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ασχολούνται με τα λάθη που έχει αποστείλει το υπουργείο Οικονομικών και όχι με το γεγονός αν ο ΕΝΦΙΑ είναι σύννομος και συνταγματικά κατοχυρωμένος.

Που και που ακούς και καμιά κραυγή «απελπισίας» για την αντισυνταγματικότητα του συγκεκριμένου χαρατσιού, αλλά «ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ».

Ύστερα από αυτήν την «πρωτοφανή τηλεοπτική διαφήμιση» επιτέλους, μαθαίνουμε ότι μας κάνουν «έκπτωση και ένα μήνα», αφού μεταφέρεται η πρώτη δόση στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε!

Πρώτη φορά δανείζουμε άλλωστε χρήματα στην κυβέρνηση μας;

Εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί ένας αμείλικτος εσωτερικός δανεισμός της χώρας από τους πολίτες, για να πληρωθούν λάθη μίας πολιτικής που οδηγεί σε αδιέξοδο.

Νομίζετε ότι όλα τελειώνουν τον Σεπτέμβριο;

Και μόλις τελειώσουν οι έξι δόσεις πάλι από την αρχή, με ένα νέο «χαράτσι» που θα λέγεται ΑΦΝΙΕ ή θα λέγεται ΙΝΦΕΑ ή όπως αλλιώς θα λέγεται και όλα αυτά γιατί όλοι εμείς, ο λαός, τα υπομένουμε καρτερικά πιστεύοντας ότι θα έρθει η ανάπτυξη για «όλους».

Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, η ανάπτυξη αργεί να έρθει και ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα πρόσθετο «χαράτσι».

*Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, πολιτευτής Νομού Ηλείας, γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet