Ήττα-σοκ για τη γυναικεία ομάδα στην αγωνιστική δράση για τον ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Ήττα-σοκ για τη γυναικεία ομάδα στην αγωνιστική δράση για τον ΓΣΑΠ

Για την αγωνιστική δράση των τελευταίων ημερών μάς ενημερώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, ο οποίος στέκεται κυρίως στην ήττα-σοκ της γυναικείας ομάδας από το Περιστέρι.

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΣΑΠ : 60 – 56

Χαρακτηρίζουμε αυτή την ήττα ως σοκ, όχι γιατί δεν υπάρχει η ήττα ως ενδεχόμενο στο λεξιλόγιό μας. Κάθε ομάδα δικαιούται μια κακή βραδιά, κάθε αθλήτρια, όσο υψηλού επιπέδου και αν είναι, δικαιούται να έχει κακή απόδοση σε έναν αγώνα. Εξάλλου η ομάδα μας έχει να χάσει, εντός ή εκτός έδρας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο από τον Ιανουάριο του 2014, κάνοντας ένα απίστευτο σερί 20 νικηφόρων αγώνων. Η λογική λέει ότι κάποτε θα έχανε.

Όμως ο τρόπος που έχασε ήταν σοκαριστικός για όσους είμαστε στο γήπεδο χθες το βράδυ. Μέχρι το 37΄ δεν χάσαμε σε κανένα σημείο την πρωτοπορία στο σκορ. Μπήκαμε στο δ΄ δεκάλεπτο προηγούμενοι με 43-37 και μέχρι το 35΄ κρατούσαμε τη διαφορά χωρίς κόπο (41-47). Εκεί χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια. Χάσαμε μόνοι μας 4 λέι απ, δώσαμε δύο φορές την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα και διαμορφώσαμε με αποκλειστική δική μας ευθύνη το σκορ σε 48-47.

Η ψυχολογία των κοριτσιών του Περιστερίου ανέβηκε στο ζενίθ και η δικιά μας έπεσε στο ναδίρ. Στη συνέχεια η ομάδα όχι μόνο δεν κατάφερε να ανακάμψει, αλλά δέχτηκε επί πλέον άλλους 12 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα, διαμορφώνοντας το σκορ του δ΄ δεκαλέπτου σε 23-13 υπέρ του Περιστερίου. Θα πρέπει ίσως να ανατρέξουμε πολύ παλιά για να δούμε πότε ξαναδεχτήκαμε σε ένα δεκάλεπτο 23 πόντους.

Ο χθεσινός αγώνας θα πρέπει να γίνει αφορμή για ουσιαστικά συμπεράσματα τόσο από τις αθλήτριες όσο και από τους προπονητές. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχουν και οι μεν και οι δε την ωριμότητα και τις γνώσεις για να επιλύσουν τα όποια αγωνιστικά ή ψυχολογικά προβλήματα και να προχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κόμης, Σπαθούλας): Πατσιαρίκα, Πισιμίση, Κοντοέ 4, Θεωδορακοπούλου 4, Εμμανουήλ 13(2), Γαβαλά, Βουκελάτου 8(2), Βουδούρη, Σελούλη 2, Λιναρά 12, Φρέρη 12(1), Βέ.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 6, Γκάνια 3(1), Χαρίτου 8(2), Τσιαδή 3, Τουρνατζή, Βελούδου 6, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 17, Πεσκατζίου 4, Γιουκάκη 6, Κούκη, Μερισιώτη .

(Κορασίδες) ΓΣΑΠ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:  27 – 67 (13 – 39)

Μια κακή εμφάνιση για τα κορίτσια μας η οποία έφερε και τη βαριά ήττα με σκορ 27 – 67. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά, σε αντίθεση με τις δικές μας αθλήτριες οι οποίες μπήκαν μουδιασμένες και, με πολύ κακή αμυντική λειτουργία, δέχτηκαν στο πρώτο ημίχρονο 39 πόντους. Εκεί το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει και όσο και αν προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά του σκορ. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 26/10 στις 16:45 εκτός έδρας με το Μελά.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά, Δούκα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Παναγόπουλος): Κάσδαγλη, Τσινάσα, Φωτοπούλου, Φρίμα, Μαυράκη, Παπαγεωργοπούλου, Αναστασίου, Φάρου, Κολλιαδήμα, Κακούρη, Παρασκευοπούλου.

(Νεανίδες): ΓΣΑΠ – ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ : 52 – 28

Νίκη γοήτρου, μετά τις δύο πρώτες ήττες του πρωταθλήματος, κατάφεραν χθες οι νεανίδες μας επί της αντιπάλου ομάδας του ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ με τελικό σκορ 52 – 28. Η εμφάνιση των αθλητριών μας υπήρξε μέτρια στα πρώτα τρία δεκάλεπτα του αγώνα, με στοιχεία καλύτερου ρυθμού στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στόχος για τους επόμενους αγώνες είναι το δέσιμο της ομάδας και η καλύτερη αγωνιστική παρουσία. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 26 Οκτωβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τα Καλύβια Θορικού.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψανά 16, Λούκα, Μπόλτση 2, Τραυλού, Κουσίνα 9, Κούτρη 2, Σιγιώργη 17,Σταθέλου 2, Ασημακοπούλου, Κούκη 3, Πετροπούλου, Καράμπελα 1.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ (Λοΐζου, Δελώτη): Αργυρού, Καρακίτσου 10, Βλάχου Κ. 1, Καραγιάννη 3, Τσώκου, Κοντογιαννακοπούλου 10, Γιαυρά, Βλάχου Φ. 2, Τσαγκαράκη 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet