Εργασίες επισκευής πραγματοποιήθηκαν σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Εργασίες επισκευής πραγματοποιήθηκαν σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Εργασίες συντήρησης και επισκευών πραγματοποιήθηκαν σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κατά την περίοδο των εορτών.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Παπασπύρο, πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη» (πρώην Κοντοπεύκου) επισκευάσθηκαν τα αποδυτήρια, τα λουτρά και οι τουαλέτες των αθλητών και αθλουμένων, σύμφωνα με την ιεράρχηση και προγραμματισμό των εργασιών που είχε οργανώσει ο ΠΑΟΔΑΠ από τον Νοέμβριο του 2019.

Αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα και οι πόρτες, αντικαταστάθηκαν ή επισκευάσθηκαν τα σπασμένα πλακίδια, έγινε καθαίρεση των εκτεταμένων φθορών από την υγρασία και πραγματοποιήθηκε υγρομόνωση της οροφής. Σημειώνεται ότι το γυμναστήριο έλαβε πρόσφατα νέα 3ετή άδεια λειτουργίας.

Ήδη, λίγο καιρό πριν είχε γίνει η αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με νέους (led) καθώς και η ολιστική επισκευή του συστήματος κλιματισμού.

Τέλος, το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει η ανακατασκευή και του στεγάστρου στα υπαίθρια όργανα του σταδίου «Χρήστος Κορομηλάς», στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης» και η τοποθέτηση νέας τέντας, για την προστασία των αθλουμένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet