Καλή αρχή για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ – Νίκησαν με 77-42 τον Ατρόμητο Πειραιά
Αθλητισμός

Καλή αρχή για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ – Νίκησαν με 77-42 τον Ατρόμητο Πειραιά

Ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα με την ομάδα γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρσκευής (ΓΣΑΠ), η οποία ρίχθηκε στη μάχη του Κυπέλου Γυναικών της ΕΟΚ, σε συνθήκες πρωτόγνωρες, λόγω της πανδημίας. Αυστηρά μέτρα, με μέγιστο αριθμό στις κερκίδες 4 άτομα με μάσκα από κάθε ομάδα, μάσκα η γραμματεία και όποιος άλλος στον πάγκο, πλην των προπονητών και βεβαίως των αθλητριών.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος μετά τις 8/3/2020, οπότε και διεκόπησαν τα πρωταθλήματα εξ αιτίας του γενικευμένου lockdown στις 11/3/2020.

Στο αθλητικό κομμάτι τώρα, η ομάδα του ΓΣΑΠ επιβλήθηκε του Ατρόμητου Πειραιά με σκορ 77-42 (δεκάλεπτα: 23-11, 19-21, 16-3, 19-7).

Η διαφορά στο σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο ΓΣΑΠ, με μόνο 17 ημερών προπονήσεις είναι ακόμα ανέτοιμη, όμως αγωνίστηκε με σοβαρότητα, έκανε ελάχιστα λάθη, είχε καλό περιφερειακό σουτ (9 τρίποντα) και μαχητικότητα.  Έτσι το σκορ ανέβηκε αρκετά.

Από πλευράς των… Βορείων αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες και οι τρεις νεάνιδες που συμμετέχουν στην γυναικεία ομάδα πήραν το «βάπτισμα του πυρός». Την επόμενη Κυριακή ο ΓΣΑΠ θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη στο γήπεδό της, η οποία απέκλεισε δύσκολα την ΑΕΚ Περιστερίου με μόλις 2 πόντους διαφορά.

ΓΣΑΠ (Τασσιόπουλος): Κασδαγλή 1, Στούπα 15(3), Κυρκοπούλου, Κοντογιάννη 5, Ακρίβου 10(1), Ευαγγελάτου 12(2), Πενέλη, Γκάνια 4, Ζαχαράκη 10, Σακουλάκη 14(3), Καράμπελα 6, Κακοσούρη.
Ατρόμητος Πειρ. (Χρυσοβελιδης): Καρρά 4, Καλογήρου 6, Καλογεροπούλου 2, Δρουμπούκη 6(1), Μάλαμα 8, Φλεβαράκη 2, Σακελλαρίδου 3, Ιφτι , Οικονομάκη 3, Σδρένια, Μπαρμπαλιά 8, Ορφανού.

Αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων του γηπέδου

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρώνει ο σύλλογος των Βορείων, μετά από πολύ καιρό, με πρωτοβουλία και επίβλεψη του προέδρου του ΓΣΑΠ, το Σάββατο 19/9 αντικαταστάθηκαν οι από καιρό καμένοι λαμπτήρες του γηπέδου, με την ευγενική συνδρομή τεχνικής εταιρείας. Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ προμήθευσε τους λαμπτήρες από τους υπάρχοντες στις αποθήκες της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, «ο φωτισμός του γηπέδου γίνεται με λάμπες πυρακτώσεως τεχνολογίας του προηγούμενου αιώνα, με αποτέλεσμα να καίγονται στη διάρκεια μιας περιόδου έως και 20 λαμπτήρες από τις υπάρχουσες 54, δηλαδή οι προπονήσεις και οι αγώνες να διεξάγονται, από ένα χρονικό σημείο και μετά, σχεδόν σε… ημίφως! Εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια είχαμε διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στον Δήμο, ενώ η προηγούμενη διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ μας είχε κατηγορήσει ότι κάνουμε επιδοτούμενη “δημοτική κρυπτο-αντιπολίτευση”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet