Ο Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής αποχαιρέτισε τη Λάουρα Νιτουλέσκου
Αθλητισμός

Ο Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής αποχαιρέτισε τη Λάουρα Νιτουλέσκου

Την Κυριακή 13/06, στο γήπεδο Κοντοπεύκου, η «οικογένεια» του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής αποχαιρέτισε τη Λάουρα Νιτουλέσκου, έναν από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ γυναικών και προπονήτρια των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ από το 2015.

Η Λάουρα φεύγει από την Ελλάδα για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους και επανεγκαθίσταται στην πατρίδα της τη Ρουμανία, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος.

Κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 2004, όταν παντρεύτηκε τον Αγιοπαρασκευιώτη Παναγιώτη Ερμήλιο, μητέρα από το 2015 του Αλέξανδρου-Ηλία Ερμήλιου, αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΓΣΑΠ  το 2008-2011, οπότε και τερμάτισε την γεμάτη τρόπαια και διακρίσεις καριέρα της.

Στη γιορτή για τη Λάουρα, ήταν εκεί να την αποχαιρετίσουν οι μικρές της αθλήτριες, με έκδηλη συγκίνηση. Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ, Γιώργος Καράμπελας, στη σύντομη ομιλία του, τόνισε ότι «το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ορθάνοιχτη για αυτήν». Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, την ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στα παιδιά της πόλης, μέσα από τα προγράμματα σχολικού αθλητισμού, ενώ η κ. Μαρία Ξυνογαλά, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, στην ομιλία της τόνισε τη μοναδική  προσφορά της στην εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης από τα αγόρια και τα κορίτσια των δημοτικών σχολείων της Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet