Στελέχη του ΑΣΑΠ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Στελέχη του ΑΣΑΠ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ) συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σπύρο Παπασπύρο, με τους οποίους συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στην εξέλιξη του σωματείου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του σωματείου, Βασίλης Τσαγκάρης, η αντιπρόεδρος, Άννα Πολύζου, ο ταμίας, Αριστείδης Τουρκάκης, και η υπεύθυνη γραφείου Τύπου, Αφροδίτη Μπαρδώσα, παρευρέθηκαν στο δημαρχείο και ανέλυσαν στους συνομιλητές τους θέματα που αφορούν στην τρέχουσα δράση του σωματείου καθώς και στις μελλοντικές προσδοκίες και προοπτικές εξέλιξης αυτού.

Συγκεκριμένα,  παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα εξής:

  • Παραχώρηση χρήσης γηπέδου και εγκαταστάσεων στο Αθλητικό Κέντρο «Στ. Κώτσης».
  • Συνδιοργάνωση αγώνα τρεξίματος «Αναδεικνύοντας τον Υμηττό» και δημιουργία νυχτερινού αγώνα στην Αγία Παρασκευή στο Κοντόπευκο.
  • Συνάντηση με Deree.
  • Ενημέρωση για την πορεία του έργου ανάπλασης Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης».
  • Σχέδια νέας δημοτικής Αρχής για Κολυμβητήριο – Αθλητικό Κέντρο Πευκάκια.
  • Επιχορήγηση τμημάτων ΑΣΑΠ.

Όλα τα θέματα αναλύθηκαν επαρκώς, ενώ τα πιο επείγοντα από αυτά δρομολογήθηκαν ήδη προς άμεση διεκπεραίωση, όπως ενημερώνει το Σωματείο. Ειδικότερα, η εξέλιξη της διαδικασίας παραχώρησης χρήσης του γηπέδου «Στ. Κώτσης» για την προπόνηση της ομάδας τρεξίματος Santa Running Team θα δρομολογηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών. Επίσης, θετικά κρίθηκε εκ μέρους του δημάρχου η πρόταση του σωματείου για τη διοργάνωση νυχτερινού αγώνα τρεξίματος στην περιοχή του Kοντοπεύκου που, όπως τονίζει το σωματείο, μαζί με την αγώνα τρεξίματος βουνού «Ο γύρος του Υμηττού» που έχει καθιερωθεί ήδη, θα αποτελέσουν σημαντικό γεγονός ανάδειξης τόσο του σωματείου και της ομάδας Santa Running Team όσο και της περιοχής.

Σχετικά με τους υπόλοιπους δημοτικούς αθλητικούς χώρους συζητήθηκαν τα άμεσα σχέδια ανάπλασης και αξιοποίησης τους από τον Δήμο, για τα οποία θα ακολουθήσουν σχετικές δράσεις και ενημέρωση εκ μέρους του στο μέλλον. Τονίστηκε, ακόμη, η σημαντικότητα ύπαρξης υποδομών τόσο για την κολύμβηση όσο και για την ποδηλασία στο Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια, καθώς και η διεκπεραίωση του Κολυμβητηρίου στον Άι Γιάννη.

Υπήρξε, επίσης, συγκατάθεση του δημάρχου για συνάντηση, με παρόντα τον ίδιο, με τους αρμόδιους του Αμερικάνικου Κολεγίου ως προς την παραχώρηση μέρους των αθλητικών του εγκαταστάσεων για τις μελλοντικές προπονήσεις των αθλητών του Σωματείου όσον αφορά τον στίβο και την κολύμβηση, καθώς και η συνάντηση για ανταλλαγή τεχνογνωσίας με το ιστορικό Σωματείο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Τέλος, στο πλαίσιο επιχορηγήσεων αθλητικών σωματείων από τον Δήμο, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ ενημερώθηκαν ότι το Σωματείο είναι ήδη μέλος του ΣΕΓΑΣ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), και ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για να πάρει την ειδική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όπως επισημαίνει το σωματείο, ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τα στελέχη του ότι μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και γίνει η ανάλογη αίτηση θα επιχορηγηθεί το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ).

Στο πλαίσιο της συνάντησης το προεδρείο του ΑΣΑΠ χάρισε στον δήμαρχο και στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ δύο εμφανίσεις της δρομικής ομάδας της πόλης, Santa Running Team.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet