Ο Απ. Mπαλατσούρας ήρθε, ο Βασ. Καφετζής έφυγε από τη Santa
Αθλητισμός

Ο Απ. Mπαλατσούρας ήρθε, ο Βασ. Καφετζής έφυγε από τη Santa

Σε μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, αποκτώντας τον 20χρονο μέσο Αποστόλη Μπαλατσούρα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Ηρακλείου και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Πρόκειται για ένα ταλουντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ έχει και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Παίδων της Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελεί για τη Santa ο έμπειρος μέσος Βασίλης Καφετζής, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Ηρακλείου.

“Ο Βασίλης ήταν απο τα βασικά στελέχη του φετινού ρόστερ και είχε 19 συμμετοχές πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Η ομάδα μας ευχαριστεί φυσικά τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΦΕΤΖΗ για την προσφορά του στην ομάδα και φυσικά το ήθος και την ποδοσφαιρική αξία που έδειξε όσο αγωνίστηκε με τη φανέλα της SANTA και σπάνια αμφισβητήθηκε. Toυ ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καρίερα και να είναι πάντα υγιής”, γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα βρεθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, όπου στις 15:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet