Τη στήριξη του Δήμου ζήτησαν κάτοικοι του Κοντόπευκου για τις κεραίες
Ποιότητα Ζωής

Τη στήριξη του Δήμου ζήτησαν κάτοικοι του Κοντόπευκου για τις κεραίες

Με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και την αρμόδια αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών συναντήθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 15η μέλη αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κατοίκων Κοντόπευκου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δήμαρχου, συζητήθηκε το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την εγκατάσταση παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε τριώροφη οικία στην οδό Ολυμπίας 26 & Θήρας 2.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής ότι «κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στην οδό Καραϊσκάκη στον Τσάκο με κεραία η οποία διαθέτει όμως επίσημη άδεια!!!».

Οι κάτοικοι του Κοντοπευκου ζήτησαν την υποστήριξη της Νομικής Υπηρεσίας μέσω της παρέμβασης του δήμαρχου καθώς και να αποστείλει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιστολή διαμαρτυρίας στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Υποστήριξαν, επίσης, μαζί με την επιστολή διαμαρτυρίας, να σταλεί και λίστα υπογραφών των κατοίκων που, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα επισημαίνει σε όλες τις εταιρείες ότι «όλοι οι κάτοικοι του Κοντόπευκου έχουν ακόμα και τη διάθεση να διακόψουν τα συμβόλαια τους με τις συγκεκριμένες εταιρείες, ως ένδειξη διαμαρτυρίας».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος ενημέρωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τους κατοίκους ότι το θέμα της παράνομης κεραίας θα είναι το πρώτο θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, λόγω του κατεπείγοντος του θέματος η Επιτροπή Κατοίκων ομόφωνα αποφάσισε να απευθύνει έκκληση σε όλους τους δημότες – κατοίκους του Κοντόπευκου για νέα συνάντηση που ορίστηκε για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα διαλέξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Χίου & Δραγατσανίου), στις 6:00 μ.μ.

«Η παρουσία όλων θεωρείται επιβεβλημένη» τονίζει η Επιτροπή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet