Γ. Οικονόμου: Το σήμερα και το χθες του Δήμου αδυνατούν να αξιοποιήσουν την περιουσία του Δήμου
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Γ. Οικονόμου: Το σήμερα και το χθες του Δήμου αδυνατούν να αξιοποιήσουν την περιουσία του Δήμου

«Το σήμερα και το χθες του Δήμου Αγ. Παρασκευής αδυνατούν να αξιοποιήσουν την περιουσία του Δήμου» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου σε δήλωσή του σχετικά με τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη.

Όπως επισημαίνει, οι χειρισμοί των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου «οδήγησαν σε ύφεση την αγορά και σε κλείσιμο καταστημάτων στο κέντρο της πόλης».

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή δεσμεύεται έναντι των συμπολιτών μας, για την ενεργό στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην Αγία Παρασκευή. Αυτή είναι μια ειδοποιός διαφορά μας με τους εκπροσώπους του σήμερα και του χθες, οι χειρισμοί των οποίων οδήγησαν σε ύφεση την αγορά μας και σε κλείσιμο καταστημάτων στο κέντρο της πόλης. Η έλλειψη χώρων στάθμευσης, δημοτικής συγκοινωνίας και βασικών υποδομών, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη οικονομική κρίση, είναι οι κύριες αιτίες  για αυτά, και δυστυχώς παραμένουν.

»Ειδικότερα για την περίπτωση του γνωστού καταστήματος Da Vinci και της κληρονομιάς Σιστοβάρη, λάθη επί λαθών του παρελθόντος καθώς και οι εσφαλμένες επιλογές του σήμερα και του χθες, είναι ενδεχόμενο να επιβαρύνουν τον δημότη με πιθανές αποζημιώσεις, πράγμα που ουσιαστικά συνιστά βλάβη του δημοσίου συμφέροντος. Ανίκανοι να τηρήσουν την νομιμότητα και να αξιοποιήσουν την μεγάλη ακίνητη περιουσία του Δήμου, τις δωρεές και τα κληροδοτήματα, φορτώνουν στις πλάτες των δημοτών την δική τους ανεπάρκεια και ευθύνη.

»Με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή στη διοίκηση της πόλης μας, θα προστατευθεί και θα αξιοποιηθεί η περιουσία του Δήμου, αλλά και κάθε επιχειρηματίας που τηρεί απαρέγκλιτα τη νομιμότητα, πρέπει να ξέρει ότι στο πρόσωπο του δημάρχου θα έχει έναν συμπαραστάτη στις προσπάθειές του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet