Έκκληση Δήμου Αγίας Παρασκευής για μη εναπόθεση απορριμμάτων έως 24 Οκτωβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έκκληση Δήμου Αγίας Παρασκευής για μη εναπόθεση απορριμμάτων έως 24 Οκτωβρίου

Έκκληση στους δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής απευθύνει η Υπηρεσία Καθαριότητας, προκειμένου να μην βγάζουν απορρίμματα και κλαδιά στους δρόμους τις ημέρες της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Συγκεκριμένα, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους, που γνωστοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στην αρμόδια αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, τονίζεται ότι στις παραπάνω ημερομηνίες δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, η διοίκηση του Δήμου καλεί τους δημότες να μην βγάζουν στον δρόμο τα απορρίμματά τους τις ημέρες αυτές. Η αντιδημαρχία Καθαριότητας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν από την απεργία.

«Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε τη συνεργασία και την κατανόηση όλων» τονίζει η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet