Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Μετεξεταστέος ο Γ. Σταθόπουλος στα… μαθηματικά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Μετεξεταστέος ο Γ. Σταθόπουλος στα… μαθηματικά

«Για άλλη μια φορά, ο τ. δήμαρχος και η παράταξή του διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά εκτίθενται και μάλιστα ανεπανόρθωτα», σημειώνει η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας αναφορικά με ανακοίνωση της Νίκης των Πολιτών που υποστηρίζει ότι «άδικα έχει μειωθεί τόσο ο αριθμός των παιδιών που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα».

Ειδικότερα, η παράταξη σημειώνει ότι «ο κ. Σταθόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της ετήσιας θερινής δράσης του Δήμου Δημιουργική Απασχόληση, που αφορά στα παιδιά, με την οποία “καταγγέλλει” ότι μειώθηκαν κατά πολύ τα παιδιά που θα μπορέσουν να ενταχθούν στην δράση αυτή», για να προσθέσει ότι «προφανώς, ο κ. Σταθόπουλος ζει σε άλλη χώρα και δεν έχει ακούσει για την πανδημία η οποία, αν και τα μέτρα έχουν κάπως χαλαρώσει, είναι πάντα εδώ και επικίνδυνη», συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Σταθόπουλος ανέκαθεν έβαζε πάνω από την ευθύνη το πολιτικό του κόστος ή κέρδος, ανάλογα. Το ίδιο κάνει και τώρα και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη περίσκεψη».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι «ούτε στα μαθηματικά ήταν ποτέ καλός ο κ. Σταθόπουλος, αφού αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι επιχειρούμε “να εξοικονομήσουμε 80.000 ευρώ περίπου από την μείωση του αριθμού των παιδιών”», ενώ επισημαίνεται:

«Ήταν δήμαρχος πέντε ολόκληρα χρόνια και λειτούργησε το ίδιο πρόγραμμα και ο ίδιος, όφειλε να γνωρίζει ότι τα έξοδα είναι ίδια περίπου με τα έσοδα: Περισσότερα παιδιά, περισσότερα έσοδα, περισσότερα έξοδα. Λιγότερα παιδιά, λιγότερα αντίστοιχα έσοδα και έξοδα. Μετεξεταστέος λοιπόν.

»Ο κ. Σταθόπουλος ξεχνά ότι το 2015 είχε προχωρήσει σε ένα  πρωτοφανές τρικ, να κόψει δηλαδή στην μέση τη χρονική διάρκεια του προγράμματος, για να εμφανίσει ότι δήθεν φιλοξενήθηκαν διπλάσια παιδιά! Δεν τον απασχόλησε όμως τότε το τι θα έκαναν οι γονείς των παιδιών για τη περίοδο που θα ήταν εκτός του προγράμματος».

Τέλος, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας σημειώνει ότι ο τέως δήμαρχος «κατηγορεί τα κριτήρια που τέθηκαν, τα οποία κατά την άποψή μας είναι ορθά και δίκαια: Προτιμώνται κατά σειρά οι δημότες, εν συνεχεία οι κάτοικοι και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αν διαφωνεί ότι οι δημότες-κάτοικοι πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής από τον Δήμο, τον οποίο έμπρακτα στηρίζουν, ας βγει να τους το πει δημοσίως».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet