Αλλάζουμε: Αγορές οικοπέδων στα… χαρτιά και νέα σχολεία στη φαντασία του δημάρχου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Αλλάζουμε: Αγορές οικοπέδων στα… χαρτιά και νέα σχολεία στη φαντασία του δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Για «εικονική πραγματικότητα» και «σχολεία στη φαντασία» του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μυλωνάκη, με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (συνεδρίαση Τρίτης 5 Μαρτίου 2019) για την απευθείας αγορά δύο οικοπέδων, στα οποία πρόκειται να ανεγερθούν νέες σχολικές μονάδες.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Προσπαθώντας άρον-άρον να βρει υλικό για το προεκλογικό πρόγραμμά του, ο κ.  Σταθόπουλος επιχειρεί να περάσει, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πριν τις δημοτικές εκλογές, όσες πιο πολλές «προοπτικές» έργων μπορεί. Έχοντας κατασπαταλήσει άσκοπα το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του, προσπαθεί να «στριμώξει», δυόμιση μήνες πριν στηθούν οι κάλπες, ό,τι θεωρεί πως μπορεί να τον διασώσει προεκλογικά.

Έτσι, στη χθεσινή (4/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, η δημοτική αρχή έφερε προς ψήφιση την απευθείας αγορά δύο οικοπέδων για στέγαση σχολικών μονάδων. Φανταζόμαστε ότι τις επόμενες ώρες θα δούμε να κυκλοφορούν δελτία Τύπου και να γίνονται αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα δύο νέα σχολεία που… οσονούπω θα αποκτήσει η πόλη μας! Όπως ακριβώς έγινε και με την περίπτωση του οικοπέδου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή, για το οποίο, ένα εξάμηνο από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη δανείου προκειμένου να απαλλοτριωθεί, ουδείς γνωρίζει ποια εξέλιξη υπάρχει.

Δυστυχώς, για τον κ. Σταθόπουλο προτεραιότητα είναι πώς θα «μασκαρέψει» την πραγματικότητα, μήπως και καταφέρει να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας υπερψήφισαν την πρόταση, γιατί η Αγία Παρασκευή χρειάζεται, πράγματι, νέες σχολικές μονάδες. Για να τις αποκτήσει όμως πραγματικά και όχι στον εικονικό κόσμο του κ. Σταθόπουλου, χρειάζεται αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Χρειάζεται ένας δήμαρχος και μία δημοτική αρχή που θα είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την καθημερινότητα των πολιτών, που θα μετατρέπουν τα σχέδια σε έργο χειροπιαστό και θα υλοποιούν τα μικρά και μεγάλα έργα τα οποία έχει ανάγκη η πόλη μας. Αυτά που διασφαλίζει ο Γιάννης Μυλωνάκης και η παράταξη Αλλάζουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet