Ανησυχίες, αλλά και… προειδοποιήσεις από τον αντιδήμαρχο Ν. Ζόμπολα για το νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανησυχίες, αλλά και… προειδοποιήσεις από τον αντιδήμαρχο Ν. Ζόμπολα για το νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Την ανησυχία του για το έργο ανέγερσης του νέου δημαρχείου εκφράζει για ακόμη μία φορά ο αντιδήμαρχος Νεολαίας & Επιχειρηματικότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής Νίκος Ζόμπολας, τονίζοντας ότι δεν είναι αισιόδοξος για την εξέλιξη του έργου, καθώς και «ότι θέτει όλους προ των ευθυνών τους».

«Όπως έχω ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο (από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που είχα εκφράσει την ανησυχία μου για δυστοκία του έργου), το δημαρχείο είναι εμβληματικό έργο της πόλης μας, τοπόσημο, το μεγαλύτερο έργο που έχει ξεκινήσει στην Αγία Παρασκευή, έχουν περάσει δεκαετίες κόπων και πολλοί δήμαρχοι που έχουν συμβάλει στην υλοποίησή του και δεν ανήκει σε κανέναν, παρά μόνο στους πολίτες. Το ίδιο επανέλαβα και στο Δ.Σ. στις 14/10, ότι η απόφαση της Περιφέρειας ήταν έκπληξη και έπρεπε να βρεθεί άμεσα πρακτική λύση» αναφέρει ο Ν. Ζόμπολας και προσθέτει:

«Δεν είμαι αισιόδοξος, οι κινήσεις του εργολάβου δείχνουν απροθυμία εκτέλεσης του έργου, η Περιφέρεια που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες (ως κύριος του έργου) είναι οκνηρή περιέργως και ο Δήμος μας έχει δεμένα τα χέρια.

Αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να βρεθεί λύση άμεσα, γιατί θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα και με εξωστρέφεια να διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει ομοψυχία του Δ.Σ. και διεκδίκηση και όχι παρελθοντολογία και πολιτικές εχθροπραξίες».

Ο αντιδήμαρχος Νεολαίας και Επιχειρηματικότητας επισημαίνει, επίσης, ότι «αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέντευξη του δημάρχου μας να ενημερωθούμε υπεύθυνα και να τοποθετηθούμε».

Τέλος, ο κ. Ζόμπολας επισημαίνει: «Να τονίσω ότι στο θέμα του δημαρχείου, επειδή είναι ένα εμβληματικό έργο και σημαντική η απόφαση που θα παρθεί, δεν με δεσμεύει κανένας και θα έχω προσωπική άποψη και γνώμη και τους θέτω όλους προ των ευθυνών τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet