Αποκριάτικη καρναβαλική παρέλαση στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αποκριάτικη καρναβαλική παρέλαση στην Αγία Παρασκευή

Τη 2η Αποκριάτικη Καρναβαλική Παρέλαση διοργανώνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με τη συνεργασία των συλλόγων και φορέων της πόλης.

Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «η φετινή παρέλαση, όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει σε συμμετοχή, κέφι, ρυθμό και φαντασία την εκπληκτική περσινή, που ήταν η πρώτη και στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες καρναβαλιστές».

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην πλατεία Άι Γιάννη, όπου θα μοιράζονται στα παιδιά σερπαντίνες, ντέφια, χαρτοπόλεμος κ.ά.

Στις 12:00 θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση αρμάτων, θεματικών ομάδων και μασκαρεμένων. Η παρέλαση θα κινηθεί κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου και θα τερματίσει στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας, όπου θα γίνει αποκριάτικο πάρτι με μουσική, χορό και κεράσματα για όλους.

Στην παρέλαση θα πάρουν μέρος οι Σύλλογοι της πόλης, οι «Κουδουνάτοι» από το Μεσότοπο Λέσβου, σχολεία και παρέες καρναβαλιστών, με άρματα και θεματικές ομάδες καθώς και πλήθος μεταμφιεσμένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet