Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων – Ανασφάλιστων Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων – Ανασφάλιστων Αγ. Παρασκευής

Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων-Ανασφάλιστων λειτουργεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Πρόκειται για μία νέα κοινωνική δομή του Δήμου με σκοπό να ενημερώνει και να συμβουλεύει τους άνεργους και ανασφάλιστους πολίτες σε θέματα απασχόλησης και ασφάλισης.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ζωή Φωτεινού, μας ενημερώνουν για τη νέα αυτή δομή:

Ως δημοτική αρχή θέσαμε άμεση προτεραιότητα της κοινωνικής μας πολιτικής την υποστήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση με μέτρα, δομές και δράσεις. Με την αξιοποίηση της γνώσης, της πείρας και της προσπάθειας των εργαζομένων και την ένταξη της εθελοντικής προσφοράς σε πολλές δράσεις του Δήμου μας, όχι μόνο διατηρούμε και βελτιώνουμε όλες του τις κοινωνικές δομές και δράσεις αλλά και τις ενισχύουμε με νέες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησε να λειτουργεί μία νέα κοινωνική δομή του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων-Ανασφάλιστων.

Σκοπός της λειτουργίας του Γραφείου είναι η δωρεάν παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης και συμβουλευτικής προς όλους τους ανέργους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, σε θέματα απασχόλησης-ασφάλισης όπως:

  • επιδόματα,
  • ασφάλιση,
  • προγράμματα απασχόλησης,
  • δικαιολογητικά,
  • σύνταξη βιογραφικού κ.λπ.

Το Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων-Ανασφάλιστων βρίσκεται στο κτήριο του Α΄ ΚΑΠΗ, στην οδό Γούναρη 30, στο Κοντόπευκο και λειτουργεί κάθε Δευτέρα από τις 12:00 το μεσημέρι ως τις 8:30 το βράδυ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6080300.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet