Γ. Σταθόπουλος: Ο Β. Ζορμπάς κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει να διασύρει την Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Ο Β. Ζορμπάς κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει να διασύρει την Αγία Παρασκευή

«Ο διασυρμός της πόλης από τον δήμαρχο Β. Ζορμπά είναι αδιάλειπτος και συνεχής…» σημειώνει ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννης Σταθόπουλος, με αφορμή την τελευταία παρέμβαση του κ. Ζορμπά για το ζήτημα.    

Όπως σημειώνει, στις αρχές Μαΐου, με τη λήξη της καραντίνας και τη συγκέντρωση νεολαίων στην πλατεία Άη Γιάννη, «ο κ. Ζορμπάς κάλεσε τα ΜΑΤ και διέσυρε την πόλη μας με δηλώσεις του περί ναρκωτικών και ναρκομανών. Είχαμε τονίσει σε όλους τους τόνους ότι η εξάρθρωση της παραβατικότητας είναι ζήτημα άλλων υπηρεσιών και όχι των ΜΑΤ που κάλεσε ο κ. Ζορμπάς. Επιβεβαιωθήκαμε…».  

Τότε, η παράταξη του κ. Σταθόπουλου είχε καταγγείλει την πρόσκληση και παρέμβαση των ΜΑΤ, δηλώνοντας: «Συζητήσαμε και ζητήσαμε από τους κατά καιρούς διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος τον εντοπισμό πιθανής παραβατικότητας».

Η ανακοίνωση περί σύλληψης ομάδας, από το Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παρασκευής, για εμπόριο ναρκωτικών σε δύο πλατείες της Αγίας Παρασκευής, αλλά και σε όλη την Αττική, δεν αποτελεί «ανακάλυψη του τροχού» σημειώνει ο κ. Σταθόπουλος και προσθέτει: «Αποτελεί επιβεβαίωση της ανάγκης να εξαρθρώνονται τα κυκλώματα εμπορίας και επιβεβαίωση των δυνατοτήτων των Αρχών του κράτους να δρουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Και ο τέως δήμαρχος καταλήγει στην ανακοίνωσή του:

«Η προσπάθεια του δημάρχου των ΜΑΤ, Β. Ζορμπά, να εκμεταλλευτεί την επιτυχία των Αρχών με ταυτόχρονη επίθεση στο πρόσωπό μου περί δήθεν ανοχής μας στην παραβατικότητα, είναι κλασική του συμπεριφορά: Στοχοποιεί, λασπολογεί και προκαλεί πόλωση με συμπεριφορά εχθρική προς την πόλη μας και την ιστορία της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet