Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση για τον Σύλλογο Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση για τον Σύλλογο Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εξελέγη ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μ. Γαβράς, με γραμματέα την κ. Μ. Κουκούμα. Τον διετή διοικητικό απολογισμό παρουσίασε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αν. Αβραμίδης και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής η πρόεδρός της Τ. Αντζουλάτου. Υπερψηφίσθηκαν από το σώμα της συνέλευσης και ξεκίνησε η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών που θα συγκροτήσουν το νέο Δ.Σ. και τη νέα Ε.Ε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν δεκάδες μέλη και απηύθυναν χαιρετισμούς εκ μέρους του δημάρχου ο αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας), ο νικητής των δημοτικών εκλογών και από 1/1/24 δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης (Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή), ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος (Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής) και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Οικονόμου Γιώργος (Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή), Τσιμπουκάκης Ηλίας (Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής), Αντωνίου Παναγιώτης (Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή) και Κ. Τσιαμπάς (Όραμα για την Αγία Παρασκευή). Χαιρέτισαν τη γενική συνέλευση επίσης ο διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου και δημοτικός σύμβουλος Ι. Λογοθέτης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής κ. Κουντούρογλου.

Επίσης, παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μάκης Τάρλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Π. Πανουτσακόπουλος και ο πρόεδρος του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Δ. Μυγδάνης.

Την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούσαν η κ. Ε. Χατζοπούλου, η κ. Μ. Κουκούμα και ο κ. Β. Τραυλός.

Η ψηφοφορία συνεχίστηκε μέχρι της 4 το απόγευμα, συμμετείχαν 141 μέλη και έδωσε τα εξής αποτελέσματα:

 Μέλη του νέου Δ.Σ. (κατά σειρά προτίμησης)
1ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
2ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ (ΒΟΥΛΑ)  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
3ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΗΣ
4ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
5ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ   ΑΝΔΡΕΑΣ
6ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
8ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
9ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ
  
 Αναπληρωματικά μέλη (κατά σειρά προτίμησης)
1ΚΩΤΣΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ
2ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
3ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ
4ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
6ΣΕΡΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
7ΦΛΩΡΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΣ
 
 Μέλη της νέας Ε.Ε. (κατά σειρά προτίμησης)
1ΖΙΩΓΑ   ΑΛΕΚΑ
2ΔΗΜΑ   ΣΟΦΙΑ
3ΜΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα θα προκύψει κατόπιν της πρώτης συνεδρίασης των τακτικών μελών του εντός δύο εβδομάδων από τη γενική συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet