Ενίσχυση για την Πολιτική Προστασία Αγίας Παρασκευής από τον ΣΠΑΥ με πυροσβεστικό όχημα
Κοινωνία

Ενίσχυση για την Πολιτική Προστασία Αγίας Παρασκευής από τον ΣΠΑΥ με πυροσβεστικό όχημα

Ενισχύεται το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής μετά την παράδοση ενός νέου σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου πυροσβεστικού οχήματος από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), το οποίο διασφαλίστηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το όχημα παραδόθηκε στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ, Γιάννη Μυλωνάκη σε ειδική τελετή στο πυροφυλάκιο «Πέτρινο» επί της Αν. Μεσογείου, παρουσία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Ευθύμιου Τάρλα, στελεχών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΣΠΑΥ.

Μαζί με το νέο πυροσβεστικό όχημα, παραδόθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τεχνολογικός εξοπλισμός στο πλαίσιο του έργου «Smart Υμηττός» που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Σε δηλώσεις του ο Γ. Μυλωνάκης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΣΠΑΥ για την πρωτοβουλία να μας προμηθεύσει με ένα νέο πυροσβεστικό όχημα, το οποίο μαζί με τα άλλα δύο που έχουμε ήδη ως Δήμος, θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη θωράκιση του πρασίνου της πόλης μας. Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου ως Δήμος είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και έχουμε εντατικοποιήσει τις δράσεις πρόληψης, με στόχο να προστατεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βουνό μας, που είναι ένας σπάνιος πνεύμονας πρασίνου για όλους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet