Εντοπίστηκαν οι τρεις ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εντοπίστηκαν οι τρεις ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί στην Αγία Παρασκευή

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση των τριών ανήλικων κοριτσιών που διέμεναν σε δομή φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή. Τα κορίτσια επέστρεψαν στη δομή.

Τα τρία ανήλικα κορίτσια αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα (2/11). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκπέμψει «Missing Alert» για την ανεύρεσή τους, τονίζοντας ότι οι ανήλικες βρίσκονταν σε άμεσο κίνδυνο.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε ότι τα τρία κορίτσια επέστρεψαν στη δομή και πως είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση:

Η περιπέτεια της Πελαγίας (ον.) Κ. (επ.), 15 ετών, της Αμάντας (ον.) Σ. (επ.), 16 ετών, και της Ιωάννας-Μαρίας (ον.) Μ. (επ.), 15 ετών, έληξε σήμερα το πρωί δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Οι ανήλικες βρέθηκαν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και είναι καλά στην υγεία τους. Οι φυγές των παιδιών κατά την εφηβική ηλικία είναι ένα συχνό φαινόμενο, το οποίο επιτείνει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο εγκλεισμός λόγω των μέτρων για τον Covid19. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να δημιουργούνται συναισθήματα καταπίεσης στους εφήβους και ανάγκη εκτόνωσής τους μέσω ανάλογων συμπεριφορών.

To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις ανήλικες για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet