Καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πολίτη για τα δημοτικά τέλη του 2024 στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πολίτη για τα δημοτικά τέλη του 2024 στην Αγία Παρασκευή

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η παράταξη  Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, όπως είχε προαναγγείλει, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο εισήγηση για μηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη του 2024. Η πρόταση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ήταν αποτέλεσμα «της πολύωρης και γόνιμης συνεργασίας του επικεφαλής μας και εκλεγμένου δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη με τα στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, η οποία απέφερε τον εξορθολογισμό των εξόδων της νέας χρονιάς».

Ο Γ. Μυλωνάκης, κατά την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξέθεσε το σκεπτικό της εισήγησης και τα δεδομένα που επιτρέπουν να μην υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης κατά το επόμενο έτος. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι «οποιαδήποτε αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών κριθεί αναγκαία στο μέλλον, αυτή θα αποτυπώνει τη ριζική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την οποία οι πολίτες θα έχουν ήδη διαπιστώσει στην καθημερινότητά τους».

Αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης σχολίασε:

«Η συζήτηση για τα δημοτικά τέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα πρώτο δείγμα για το πώς θα λειτουργήσουμε ως δημοτική αρχή από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε και θα αναλάβουμε επίσημα τα καθήκοντά μας. Με ξεκάθαρους στόχους, αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, μέθοδο και ορθολογικό σχεδιασμό, θα επιλύουμε ένα προς ένα τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Το επόμενο βήμα είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2024, που θα επιδιώξουμε να ολοκληρωθεί άμεσα, προκειμένου ο Δήμος μας να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα τη νέα χρονιά».   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet