Κ. Τσιαμπάς: Αδιαφορία της δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής για τον δημοτικό φωτισμό
Κοινωνία

Κ. Τσιαμπάς: Αδιαφορία της δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής για τον δημοτικό φωτισμό

Ότι «2.000 φωτιστικά λειτουργούν στην πόλη περισσότερες ώρες σε σχέση με τις αναγκαίες» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα για την Αγία Παρασκευή Κώστας Τσιαμπάς, ο οποίος κάνει λόγο για «αδιαφορία του δημάρχου και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών».

Ειδικότερα, ο κ. Τσιαμπάς αναφέρει:

«Για πολλοστή φορά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλω την παντελή αδιαφορία και την έλλειψη υπευθυνότητας του δημάρχου Β. Ζορμπά και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Β. Σάρκουλα

Κύριοι, η αδιαφορία σας κοστίζει κάθε μήνα 10.000 ευρώ περίπου, στους δημότες (με βάση  τη χρέωση της Kwh). Χρήματα που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι, ενώ δεν ήταν απαραίτητο.

2.000 φωτιστικά λειτουργούν περισσότερες ώρες σε σχέση με τις αναγκαίες, ειδικά αυτή την εποχή που το κόστος ενέργειας βρίσκεται στα ύψη. Ο προγραμματισμός λειτουργίας του φωτισμού στις σωστές ώρες είναι επιβεβλημένος ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θεωρώ τουλάχιστον αδιανόητο τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου να μην γνωρίζετε ότι ο Δήμος συνολικά διαθέτει περίπου 5.500 φωτιστικά και όχι 4.000, όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη. 5.500 λαμπτήρες, προβολείς σχολείων και λοιπών κτηρίων που:

  • Πρέπει να λειτουργούν στις αναγκαίες (λογικές) ώρες.
  • Επιβάλλεται να αντικατασταθούν όλοι άμεσα από “έξυπνα φωτιστικά” τόσο για την οικονομία, όσο και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έμπειρο προσωπικό για τις απαιτούμενες εργασίες έχετε, βούληση και υπευθυνότητα δεν φαίνεται να διαθέτετε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet