Φθηνότερα τα δημοτικά τέλη στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Φθηνότερα τα δημοτικά τέλη στην Αγία Παρασκευή

Μειώνονται, από 1η Ιανουαρίου 2015 τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μειώνονται κατά 6% τα τέλη για οικίες 60 τ.μ. και άνω, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές κλινικές και μη στεγασμένους χώρους, καθώς και 15% για καταστήματα έως 60 τ.μ.

Σχετικά με το θέμα, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις προχωρήσαμε σε μειώσεις στα τέλη καθαριότητας-ηλεκτροφωτισμού από την 1-1-2015. Συγκεκριμένα με την πρόταση που εισηγηθήκαμε και ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 21 Οκτωβρίου 2014:

  • Μειώνουμε 6% τα τέλη για οικίες, καταστήματα από 60 τ.μ. και άνω, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές κλινικές και μη στεγασμένους χώρους.
  • Μειώνουμε 15% τα τέλη για καταστήματα έως 60 τ.μ.

Οι μειώσεις των τελών θα συνεχιστούν και στα επόμενα έτη, όσο θα προχωράει ο σχεδιασμός μας για τη διαφοροποίηση του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων, με έμφαση στην ανακύκλωση και τη μείωση του όγκου τους.

Παράλληλα, στη Συνεδρίαση της Τρίτης 21 Οκτωβρίου 2014 ψηφίστηκε πλήρης απαλλαγή από την καταβολή τελών των απόρων, όπως και των πολύτεκνων οικογενειών. Μέχρι τώρα οι συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού είχαν μείωση κατά 50% στα Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet