Νέα Αρχή: Επιτέλους η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής δίνει απαντήσεις για O.T. 328
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Επιτέλους η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής δίνει απαντήσεις για O.T. 328

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η δημοτική αρχή μετά από δύο σχεδόν χρόνια, αποφάσισε πρώτη φορά να απαντήσει επί της ουσίας των καταγγελλομένων και όχι να κρύβεται πίσω από πολιτικές αναφορές, αντεγκλήσεις και προσωπικές ύβρεις για να μην γίνεται ουσιαστική συζήτηση», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει:

Θα είμασταν μάλιστα ευτυχείς αν στην απάντησή τους απέφευγαν τους μειωτικούς υπαινιγμούς και αν είχαν τη γνώση και το πολιτικό θάρρος να αποτυπώσουν την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Ο επικεφαλής της Νέας Αρχής στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε με στοιχεία την απάντηση στην τελευταία ανακοίνωσή τους, με μνεία αποφάσεων της ΑΕΠΠ  η οποία δημιουργεί δεδικασμένο, αλλά ποιος να ακούσει και ποιος να ασχοληθεί.

Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι αυτοί που πρέπει να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και χρειάζονται επειγόντως φροντιστήριο, είναι οι παχυλά αμειβόμενοι σύμβουλοι, «γραμματείς… και φαρισαίοι» (καθώς και άλλοι άτυποι) καρεκλοκένταυροι της δημοτικής αρχής που παίρνουν αποφάσεις. Γιατί αυτές οι εσφαλμένες αποφάσεις, βάζουν πολλές φορές σε περιπέτειες τον Δήμο μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet