Οι τοποθετήσεις της παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά» στο Δ.Σ. της Τετάρτης 29/4
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οι τοποθετήσεις της παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά» στο Δ.Σ. της Τετάρτης 29/4

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά», δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, γνωστοποιεί της προτάσεις που παρουσίασε στη μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/4.

Παράλληλα κάνει λόγο για «στάση περιφρόνησης» και «κακή συμπεριφορά» από μέρους του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά απέναντι στις λοιπές παρατάξεις.

Ειδικότερα, ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει ότι υπέβαλε πρόταση για απαλλαγή δημοτικών τελών των επιχειρήσεων όχι μόνο για τους μήνες που είναι σε αναστολή, αλλά όλο το 2020, σημειώνοντας ότι «πρέπει ως Δήμος να είμαστε αρωγός σε αυτούς που θα δοκιμαστούν τους επόμενους μήνες». Παράλληλα πρότεινε μείωση δημοτικών τελών σε όλες τις κατοικίες.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής του ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά» αναφέρει: «Καταδικάζουμε την, για ακόμη μια φορά, κακή συμπεριφορά του δημάρχου, Β. Ζορμπά, ο οποίος ούτε αυτό το διάστημα που περνάμε και χρειάζεται ενότητα από όλους, αυτός επιλέγει ακόμα και τώρα να επιτίθεται φραστικά με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους».

Επίσης, ενημερώνει ότι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, καταψηφίστηκε η 3η οικονομική αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2020 του Δήμου με 19 ψήφους κατά έναντι 11 υπέρ. «Η δημοτική αρχή μειοψηφίας να καταλάβει ότι πρέπει να γίνει πιο συναινετική προς την αντιπολίτευση και ότι είναι πιο αναγκαία από ποτέ η σύνθεση» δήλωσε σχετικά ο κ. Μουστόγιαννης, προσθέτοντας ότι η παράταξή του καταψήφισε την αναμόρφωση.

Τέλος, όπως αναφέρει, ομόφωνα ψηφίστηκε η έγκριση μελέτης για νέο διώροφο παιδικό σταθμό που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και συνεχίζει η νέα. Όπως τόνισε, «στηρίζουμε τα έργα πνοής για την πόλη από όποια πολιτική παράταξη κι αν ξεκινούν, κρατώντας πολιτικό ανάστημα εντός του Δημοτικού Συμβουλίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet