Προσλήψεις τεσσάρων εργαζομένων στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Προσλήψεις τεσσάρων εργαζομένων στην Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών των διευθύνσεων Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Συνολικά θα προσληφθούν τέσσερις εργαζόμενοι Γενικών Καθηκόντων (Υ.Ε.) με διάρκεια συμβάσεων τεσσάρων μηνών.

Γενικά προσόντα πρόσληψης:

1. Να είναι Έλληνες Πολίτες 2. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 μέχρι 65 ετών 3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν 4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κτλ).

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡ. ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 4 Έως 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1.Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας. 2.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 3.Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο Α΄ μέρος του κεφ. Β΄(Προσόντα και Κωλύματα διορισμού) του Ν.3584/2007. 4.Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνονται οι φορείς του δημοσίου στους οποίους εργάστηκαν κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο (12 μήνες).

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού, ο Δήμος ενημερώνει ότι οι αιτήσεις, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Πληροφορίες κ. Ε. Μάνδρου (τηλ. 213 2004562/565).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 30/03/2020 έως και 31/03/2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet