Τα Κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον δήμαρχο
Κοινωνία

Τα Κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον δήμαρχο

Τηρώντας την παράδοση, οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου (Χέλμειο) και τα παιδιά του 3ου Νηπιακού Σταθμού Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκαν το δημαρχείο την Πέμπτη 10 Απριλίου και την Παρασκευή 11 Απριλίου αντίστοιχα και τραγούδησαν στον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής, «Τα κάλαντα του Λαζάρου».

Οι χαρούμενες φωνές τους έφεραν νότα αισιοδοξίας και ελπίδας και αναβίωσαν ένα παραδοσιακό έθιμο που με την πάροδο του χρόνου τείνει να σβηστεί από τη μνήμη μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να θέσουν στον δήμαρχο και στα μέλη της δημοτικής αρχής ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τα ίδια και τους γονείς τους καθώς και τις δικές τους προτάσεις και απόψεις.

Ο δήμαρχος υποδέχτηκε με χαρά τα παιδιά, τα άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ωριμότητα της σκέψης και την ορθή διατύπωση των απόψεών τους.

Έψαλε μαζί τους τα Κάλαντα, τους προσέφερε Πασχαλινά δώρα και ευχήθηκε στους μαθητές καθώς και στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, καλή Ανάσταση με υγεία και αισιοδοξία.

Παρόντες επίσης εκ μέρους της δημοτικής αρχής ήταν οι αντιδήμαρχοι Εμμανουήλ Κωνσταντακόπουλος, Τιμολέων Κωστόπουλος, Νικόλαος Κωβαίος-Ντούσκος, Ελευθερία Παπαδοπούλου και Γερασιμία Μουχτούρη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ Βασίλης Σάρκουλας καθώς και η πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ Ευπρέπεια Καψοκεφάλου και ο αντιπρόεδρος Διονύσιος Λέκκας που συνόδευαν τα παιδιά του Νηπιακού Σταθμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet