Περιοδεία δημάρχου Αγ. Παρασκευής στην περιοχή πλατείας Ύδρας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Περιοδεία δημάρχου Αγ. Παρασκευής στην περιοχή πλατείας Ύδρας

Στην πλατεία Ύδρας και τις οδούς Ασημακοπούλου, Θεμιστοκλέους, Δρυάδων, Ρήγα Φεραίου, Παραδείσου, Περικλέους, Δήμητρoς, Ύδρας, Σεφέρη κ.α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 η πρώτη από τις  προγραμματισμένες περιοδείες  του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.

Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηανδρέου, Γ. Σιδέρης, Π. Γκόνης και Ε. Πετσατώδη, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μ. Κοντοπούλου που τον συνόδευαν, συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, τα όμβρια, τη συγκοινωνία, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την καθαριότητα κ.λπ. που καταγράφηκαν από τη δημοτική Αρχή ώστε, όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση, να δοθούν λύσεις.

Η επόμενη περιοδεία του δημάρχου και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στα Πευκάκια με αφετηρία την Εκκλησία Αγίων Αναργύρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet