ΓΣΑΠ: «Μαγεία» οι γυναίκες – Δεν τα κατάφεραν νεάνιδες, κορασίδες, μίνι
Αγία Παρασκευή

ΓΣΑΠ: «Μαγεία» οι γυναίκες – Δεν τα κατάφεραν νεάνιδες, κορασίδες, μίνι

«Μαγεία» ήταν οι γυναίκες της Αγίας Παρασκευής καθώς επικράτησαν με μεγάλη διαφορά στον αγώνα τους με την ΑΕΚ Περιστερίου. Δεν τα κατάφεραν όμως στους αγώνες τους το Σαββατοκύριακο, 31 Ιανουαρίου – 1η Φεβρουαρίου, οι νεάνιδες, οι κορασίδες και τα μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Αναλυτικά:

Η «Αγία» ήταν πράγματι «μαγεία» στο α΄ ημίχρονο του αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα γυναικών της ΑΕΚ Περιστερίου που διεξήχθη τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου. Πέτυχε 48 πόντους, με πολύ ωραίο μπάσκετ, ομαδικό πνεύμα και υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Οι φίλοι της ομάδας του ΓΣΑΠ που παρευρέθηκαν στο γήπεδο χάρηκαν επιθετικές φάσεις, καθώς η ομάδα έπαιξε καλή άμυνα και γενικά δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να «επιστρέψει» σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα, ακόμα κι όταν, απολύτως φυσιολογικά, στο β΄ ημίχρονο ο ΓΣΑΠ χαμήλωσε τον ρυθμό του. Ο αγώνας έληξε με σκορ ΓΣΑΠ – ΑΕΚ Περιστερίου 70-56.

Η διοίκηση του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής μεταφέρει, σε ανακοίνωσή της, τα συγχαρητήριά της σε όλες τις παίκτριες καθώς και στους προπονητές για την επιτυχημένη αυτή εμφάνιση.

Με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής άρχισε να ξεχωρίζει η τετράδα των πλέϊ – οφ, (Αγία και Αμύντας 27, Προμηθέας και Πεύκη 26, ΑΕΚ και Ζωγράφου 24, Ηλιούπολη 23), με τον Ζωγράφου και την Ηλιούπολη να χάνουν κι άλλο έδαφος αγώνες τους τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου. Φυσικά, τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Για την ομάδα του ΓΣΑΠ ακολουθεί μια σειρά από καυτά ντέρμπι, με πρώτο το παιχνίδι με τον συγκάτοικό της στην κορυφή της βαθμολογίας Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑ εκτός έδρας τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 13, Γκάνια 6(2), Χαρίτου 6(1), Τσιαδή 5(1), Τουρνατζή, Βελούδου 2, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 16, Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 20(4), Κούκη, Μερισιώτη.

ΑΕΚ Περιστερίου (Καλαϊτζάκη, Σόφου): Στρατικοπούλου, Σκεπετάρη, Αθανασίου, Πατέλη, Γκούρμα 4, Ζουρνή 15, Μουστάκα 8, Κουγιουμτζίδου 4, Κασνέστη 18(2), Κελλάρη,  Τσίπρα 7, Μαλαπάνη.

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των νεάνιδων του ΓΣΑΠ στον αγώνα της Κυριακής 1ης Φεβρουαρίου με τον Εύνικο. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.  Μελανό σημείο για την Αγία Παρασκευή ήταν τα τρία πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου. Οι λάθος πάσες – που παραμένουν η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας  –  και οι όχι καλές άμυνες άνοιξαν την διαφορά του σκορ. Τα κορίτσια όμως πίστεψαν στην ανατροπή και πλησίασαν στα τελευταία λεπτά στους τρεις πόντους, χωρίς όμως δυστυχώς να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Το ματς έληξε με σκορ ΕΥΝΙΚΟΣ – ΓΣΑΠ 58 – 53.

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 με τον Άρη Πετρούπολης.

Δεκάλεπτα: 09-09, 17-13, 17-13, 15-18

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ (Βελτσίστας): Σκαματζούρα 18(1), Σαράντου, Σχίζα 6, Μέτσο Μεχμεται 7, Μπούη, Ρούσσα, Γάτου, Αλεξίου 18(4), Σχίζα 2, Τσέρο 7.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 16(1), Λούκα, Κανιαδάκη, Τραυλού, Μπόλτση, Κούτρη, Σιγιώργη 15, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 6, Κούκη, Κουσίνα 5, Καράμπελα 11.

Το πολύ κακό ξεκίνημα της πρώτης περιόδου αποσυντόνισε τις κορασίδες του ΓΣΑΠ στον αγώνα τους με τα Μελίσσια με αποτέλεσμα να μη βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πέρα όμως από τον κακό ρυθμό ήρθαν και οι πολλές άστοχες ελεύθερες βολές (περίπου 22 ήταν χαμένες!!!) οι οποίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως η ομάδα των Μελισσίων φάνηκε ποιο έτοιμη για τον κρίσιμο αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη με σκορ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΓΣΑΠ 40 – 28. Τώρα τα περιθώρια για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στενεύουν και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, στις 19:30, για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 16-06, 10-11, 08-06, 06-05

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σκαρόγιαννη): Κάββουρα, Κατσαβάρου Ε., Κατσαβάρου Ι., Κατσίγιαννη, Ξουρίδα, Μπούγου, Νικίδη, Αστέρου, Τριανταφύλλου, Ντακόστα, Νικολέτου, Κριεκούκη.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

Ο αγώνας της Κυριακής 1ης Φεβρουαρίου μεταξύ των μίνι του Γαλατσίου και του ΓΣΑΠ ήταν ισορροπημένος για τις δύο ομάδες από το β΄ δεκάλεπτο και μετά, γιατί στο α΄ δεκάλεπτο έγειρε ολοκληρωτικά υπέρ του Γαλατσίου (17-2). Στο καταστροφικό αυτό δεκάλεπτο η ομάδα του ΓΣΑΠ ήταν απούσα, χωρίς ομαδικότητα και αυτοσυγκέντρωση. Παρόλο λοιπόν που τα πράγματα διορθώθηκαν από το β΄ δεκάλεπτο, στάθηκε αδύνατον για τα μικρά της Αγίας να «γυρίσουν» τον αγώνα. Έτσι ο αγώνας τελείωσε με σκορ Γαλάτσι – ΓΣΑΠ 41 – 28.

Δεκάλεπτα: 17-02, 08-08, 08-10, 08-08

Γαλάτσι (Γιαννούλη): Ταραντίλη, Αντωνιάδου, Μπαρκούκη, Ζαράνη, Πλιάτσικα, Τίγκα, Τριανταφύλλου, Παναγίδη, Τσούφη, Κοροβέση, Φλώρου.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Πλώτα, Λούκα, Πανταζή, Κακοσούρη, Γρηγορίου, Κυρκοπούλου, Μπουντουροπούλου, Καρτάκη, Καρακατσάνη, Ανδρικοπούλου, Λαχανά, Σαραντάκου, Κατωμέρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet