«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»: Θλιβερός κατήφορος του Γ. Σταθόπουλου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»: Θλιβερός κατήφορος του Γ. Σταθόπουλου

Για «θλιβερό κατήφορο» του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, κάνει λόγο το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», με αφορμή το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πρώτου και του νυν δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Είναι αρκετές οι φορές που ο τ. δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος χάνει την ψυχραιμία του και παρεκτρέπεται. Μια από αυτές ήταν και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Μαρτίου 2020. Ο κ. Σταθόπουλος προφανώς εκνευρίστηκε όταν ο δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρθηκε στα πολλά χρέη που άφησε ο τ. δήμαρχος ως βαριά κληρονομιά στον Δήμο. Θα μπορούσε να απολογηθεί ή να παραθέσει στοιχεία που να αντικρούουν τους ισχυρισμούς του δημάρχου. Αντ’ αυτού, επέλεξε να διακόψει τη συζήτηση με φωνές, χειρονομίες και υβριστικές φράσεις κατά του δημάρχου, αποκαλώντας τον «φασίστα, φασιστοειδές, άθλιο και ανήθικο», αρνούμενος στη συνέχεια να ζητήσει έστω μια τυπική «συγγνώμη».

Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Σταθόπουλο στον θλιβερό κατήφορο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει, να είναι δηλαδή ο ένας από τους υβριστές και «ταραξίες» του Δημοτικού Συμβουλίου, που δυναμιτίζουν συχνά το κλίμα στις συνεδριάσεις του. Θα του συνιστούσαμε απλά να είναι ήρεμος, να δέχεται την πολιτική κριτική που του γίνεται για τα σφάλματα που έκανε στη θητεία του και να συμβιβαστεί επιτέλους με τη θέση που του επιφύλαξαν οι δημότες, λιγότερο από ένα χρόνο πριν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet