Β. Ζορμπάς: Ο δήμαρχος να μπει μπροστά, εκτός…
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Ο δήμαρχος να μπει μπροστά, εκτός…

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ζητεί από τον νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να καλέσει τους πολίτες Αγίας Παρασκευής να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Σύνταγμα.

Ο κ. Ζορμπάς ζητεί από τον δήμαρχο να «μπει μπροστά», εκτός εάν, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, «ο ίδιος δεν το πιστεύει ή ακολουθεί πιστά την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Ζορμπά:

Ο δήμαρχος να μπει μπροστά, εκτός…

Ζητώ δημόσια από τον πρώτο πολίτη της πόλης μας, τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, να καλέσει τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», η οποία επιχειρείται να «νομιμοποιηθεί» ερήμην της βούλησης του ελληνικού λαού.

Του ζητώ να είναι και ο ίδιος παρών ώστε, όλοι μαζί, να διατρανώσουμε την πίστη μας ότι αυτή η «Συμφωνία» δεν πρέπει να περάσει, αφού μόνο δεινά προοιωνίζεται για το μέλλον της πατρίδας μας.

Εκτός, αν ο ίδιος δεν το πιστεύει ή ακολουθεί πιστά την κομματική  «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλει όμως να το δηλώσει δημόσια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet