Β. Ζορμπάς: “Την Κυριακή προχωράμε μαζί…”
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: “Την Κυριακή προχωράμε μαζί…”

Μήνυμα προς τους δημότες Αγίας Παρασκευής απευθύνει ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, στο οποίο, αφού τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, τους καλεί να στηρίξουν τον συνδυασμό του και στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής. Ακολουθεί το μήνυμα του δημάρχου:

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής 18 Μαΐου 2014 έφεραν στην πρώτη θέση την παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας», της οποίας είμαι επικεφαλής. Έδωσαν ξεκάθαρα το μήνυμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης που δείξατε στο πρόσωπό μου και στην παράταξη μας στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Μήνυμα αναγνώρισης του σημαντικού έργου που έγινε στη πόλη μας και της σκληρής, πολυμέτωπης αλλά αποτελεσματικής μάχης που δώσαμε τα 3,5 χρόνια της πρώτης μας θητείας.

Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής ψήφισαν με ωριμότητα και σύνεση και απέδειξαν ότι επιλέγουν τους αποτελεσματικούς. Εκτίμησαν την τιτάνια προσπάθεια που κάναμε με μειωμένα έσοδα κατά 62%. Σήμερα, ο Δήμος μας σύμφωνα με επίσημα στοιχεία βρίσκεται στους 5 καλύτερους οικονομικά Δήμους. Χειριστήκαμε τα οικονομικά του Δήμου με σύνεση σαν να ήταν τα οικονομικά του σπιτιού μας.

Αναπτύξαμε όσα θετικά βρήκαμε από την προηγουμένη δημοτική αρχή. Ξεκινήσαμε νέες και προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς ήδη υπάρχουσες μελέτες. Στη βάση τους, ολοκληρώσαμε αλλά και έχουμε σε εξέλιξη, σημαντικά τεχνικά έργα, τα οποία αναβαθμίζουν την Αγία Παρασκευή σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη. Τα βλέπετε καθημερινά. Τα γνωρίζετε.

Φίλες και φίλοι,

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ως υπεύθυνους πολίτες, σας καλώ να είστε μαζί μας και την Κυριακή 25 Μαΐου 2014. Σας χρειάζομαι όλους μαζί και τον καθένα χωριστά. Περάσαμε μαζί 3,5 πολύ δύσκολα χρόνια. Είμαστε τώρα ακόμα πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και πάλι μαζί κάθε δυσκολία.

Ζητούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να μπορέσουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα να προχωρήσουμε.

Επιζητούμε μόνο τη δική σας στήριξη.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet