Γ. Οικονόμου: Ολοκληρώθηκε η πολιτική συναλλαγή του Τ. Κωστόπουλου
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Ολοκληρώθηκε η πολιτική συναλλαγή του Τ. Κωστόπουλου

Ορίστηκε, τελικώς, αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Τιμολέων Κωστόπουλος.

Ο κ. Κωστόπουλος είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον Γιώργο Οικονόμου, με τον οποίο και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Μετά από πρόταση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά προς τον κ. Κωστόπουλο να αναλάβει τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών, ο κ. Οικονόμου διέγραψε τον κ. Κωστόπουλο από την παράταξη και του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, πράγμα που αρνήθηκε να κάνει.

Μετά τον ορισμό του κ. Κωστόπουλου ως αντιδημάρχου ο επικεφαλής της πρώην παράταξής του, κ. Γ. Οικονόμου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά την κακοστημένη παράσταση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, η πολιτική συναλλαγή, όπως είχαμε προβλέψει, ολοκληρώθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Τιμολέων Κωστόπουλος, προτάσσοντας το στενό προσωπικό του συμφέρον, ορίσθηκε αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Τον καλέσαμε να παραδώσει την έδρα που δεν του ανήκει, που ανήκει στην παράταξη με τη σημαία και το πρόγραμμα της οποίας εξελέγη και να αναζητήσει συνεργασία και έμμισθη ή άμισθη θέση όπου επιθυμεί, ακόμη και στην παράταξη του κ. Ζορμπά, για το συμφέρον του δημότη (όπως επικαλέστηκε), χωρίς όμως να γίνεται συνεργός στην αλλοίωση και την παραχάραξη της λαϊκής εντολής (σημειωτέον ότι δεν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2014 με την παράταξη του κ. Ζορμπά).

Φαίνεται, όμως, ότι το συμφέρον του δημότη, κατά την άποψή του, εξυπηρετείται καλύτερα μόνο αν λαμβάνει τον μισθό του αντιδημάρχου Οικονομικών, θέση που όλως περιέργως, παρά την κρισιμότητά της, παρέμενε κενή επί δίμηνο. Οι πάντες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί. Ας μην έχουν την ψευδαίσθηση ότι απευθύνονται σε αφελείς.

Δηλώνουμε στους δημότες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους ότι συνεχίζουμε με ήθος και συνέπεια στις αρχές μας, με στελέχη που διαθέτουν εντιμότητα, που δεν επηρεάζονται από προσφορές εκμαυλισμού συνειδήσεων, που προτάσσουν την ανιδιοτελή υπηρέτηση του Δήμου και όχι τον βιοπορισμό από τα δημοτικά αξιώματα. Στελέχη αξιόπιστα που θα μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους δημότες και μέσα από διαδρομές πολιτικής εντιμότητας, επαγγελματισμού και κοινωνικής καταξίωσης θα διεκδικήσουν στο μέλλον αξιοκρατικά θέσεις ευθύνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet