Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Κατατέθηκε στο αρμόδιο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ο συνδυασμός επισημαίνει σχετικά:

Η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα είναι μία ενωτική αριστερή συλλογικότητα που στηρίζεται από μια πληθώρα οργανώσεων και μετώπων της ανατρεπτικής Αριστεράς καθώς και από ανένταχτους αγωνιστές και ανένταχτες αγωνίστριες. Οι 39 υποψήφιοι και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής, Θάνου Ανδρίτσου, που τιμούν τον συνδυασμό με τη συμμετοχή και με την έμπρακτη στήριξή τους είναι άνθρωποι όλων των ηλικιών με έντονη κοινωνική δραστηριότητα στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής. Είναι εργαζόμενοι και εργαζόμενες, επαγγελματίες της πόλης της Αγίας Παρασκευής, φοιτητές, φοιτήτριες, συνταξιούχοι και καλλιτέχνες που μοιράζονται κοινές αγωνίες για το μέλλον και για την ποιότητα της ζωής στην πόλη τους. Η συμμετοχή των γυναικών στο ψηφοδέλτιο του Φυσάει Κόντρα ανέρχεται στο ποσοστό του 45%.

Στο ψηφοδέλτιο αγώνα του Φυσάει Κόντρα, συμμετέχουν αγωνιστές και αγωνίστριες που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενταγμένοι σε μια σειρά από αριστερές οργανώσεις και μέτωπα καθώς και ανένταχτοι και ανένταχτες, με συμμετοχή σε συλλογικότητες του τοπικού κινήματος, δομές πολιτισμού και δημοτικούς θεσμούς (κινηματογραφική λέσχη, επιτροπές και συνελεύσεις κατοίκων, νομικά πρόσωπα του Δήμου κ.α.). Σημαντική είναι η συμμετοχή συνδικαλιστών και συνδικαλιστριών από το φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα (με αγωνιστές/τριες της ΕΑΑΚ και της ΑΡΕΝ), από το εργατικό κίνημα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα (με εκλεγμένους συνδικαλιστές από τις Παρεμβάσεις και άλλες εργατικές συλλογικότητες) καθώς και από τα επαγγελματικά επιμελητήρια και τους επιστημονικούς συλλόγους. Ιδιαίτερη πλευρά, είναι αυτή της συμμετοχής ενεργών αγωνιστών/τριων στο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα (με μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, πρωτοβουλιών στήριξης στους πρόσφυγες, αντιφασιστικών κινήσεων κ.α.), καθώς και στους αγώνες των γυναικών και του lgbtq κινήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet