Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Κακός σύμβουλος ο πανικός κάποιων…
Πολιτική

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Κακός σύμβουλος ο πανικός κάποιων…

Για διαστρέβλωση των όσων είπε πρόσφατα σε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου κάνει λόγο η παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, δημοσίευμα σε τοπικό ΜΜΕ φέρει τον κ. Οικονόμου να καταφέρθηκε εναντίον διατελεσάντων δημάρχων, κάτι που όπως υποστηρίζει η παράταξη είναι ψευδές, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο.

https://www.facebook.com/100025029582668/videos/347407912770192/

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Ο πανικός κάποιων είναι κακός σύμβουλος. Για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενα του επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή, υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Οικονόμου, σε δημοσίευμα τοπικού ηλεκτρονικού Τύπου. όπου αναφέρεται ότι απαξίωσε το έργο διατελεσάντων δημάρχων.

Για κακή τους τύχη όμως υπάρχει το βίντεο το οποίο και δίνουμε στη δημοσιότητα, όπου φαίνεται σαφώς ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική αναφορά στα πρόσωπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα. Τους συστήνουμε, λοιπόν, αν θέλουν να λειτουργούν ως άτυπο γραφείο Τύπου μιας δημοτικής παράταξης, ας περιορισθούν στο να την προβάλλουν, χωρίς να διαστρεβλώνουν τους υπολοίπους.

Αυτή τη φορά βέβαια είχαν και μια δικαιολογία. Απουσίαζαν από την εκδήλωση της κοπής πίτας του Εξωραϊστικού – Φυσιολατρικού Συλλόγου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής «Η Αναγέννηση» και προφανώς κάποιοι τους έδωσαν λάθος πληροφορίες. Δεν θα ασχοληθούμε με τον κακοπροαίρετο υποβολέα. Είναι γνωστό τοις πάσι ποιος κρύβεται από πίσω και ποιοι χρειάζονται μαθήματα καλής συμπεριφοράς, σεβασμού των αντιπάλων και αντιπαράθεσης με επιχειρήματα.

Ας αναζητήσουν αλλού οι εντολοδόχοι κονδυλοφόροι ύβρεις και κατηγορίες για πρόσωπα που αναφέρουν. Ας ανατρέξουν στο προσωπικό δημοσιογραφικό τους αρχείο. Μπορούμε να τους βοηθήσουμε σε αυτό. Γιατί το θράσος έχει και τα όριά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet