Συνεδριάζει την Τετάρτη 29/7 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Συνεδριάζει την Τετάρτη 29/7 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής

Συνεδριάζει την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Ανάκληση της υπ’ αρ. 43/2020 απόφασης Δ.Σ. κατόπιν της υπ’ αριθμ. 155/2020 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου λήψη απόφασης περί έγκρισης  χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, με το οποίο θα συνομολογηθεί δάνειο ποσού 2.750.000,00 ευρώ για την απαλλοτρίωσή του Ο.Τ. 119 (πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή) για τη στέγαση σχολικής κοινότητας.
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το ΝΠΔΔ «ΠΑΙΣΔΑΠ» για την πράξη «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης σε δημοτικό παιδικό σταθμό επί της οδού Βορρά».
  3. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της ενεργειακής απόδοσης της χρήσης ΑΠΕ και της συμπαραγωγής και προώθηση χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις Αστικές Περιοχές», ο οποίος χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο «Παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας σε Δημοτικά Κτήρια» για το έργο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΡΡΑ».
  4. Έγκριση υλοποίησης Θεατρικών – Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα σχολεία της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποστολή αντιπροσωπείας από 10/9/2020 έως και 13/9/2020 στον αδελφοποιημένο Δήμο ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ Κύπρου για την συμμετοχή στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ 2020.
  6. Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων – ΔΕΠΙΣ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής κι έγκριση κανονισμού λειτουργίας της.
  7. Έγκριση ή μη, επιστροφής χρηματικού ποσού στην οικογένεια του κ. Ρ.Χ., που αφορά συμμετοχή στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης.        

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet