Τα μέλη της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε… οργώνουν την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε… οργώνουν την Αγία Παρασκευή

«Οργώνουν» την Αγία Παρασκευή τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», συνομιλώντας με πολίτες και επαγγελματίες, ανταλλάσσοντας απόψεις και συζητώντας για το μέλλον της πόλης που, όπως τονίζει η παράταξη, «θα θέλαμε να δούμε να γίνεται σύντομα πραγματικότητα».

Την πρωί της Τρίτης 17 Απριλίου κλιμάκιο της παράταξης, αποτελούμενο από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη, τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Λογοθέτη, την πρώην αντιδήμαρχο και υποψήφια δημοτική σύμβουλο Άννα Γάκη, και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Τάνια Νικολούλια και Χρήστο Αθανασίου, βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά Κοντοπεύκου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Γιάννης Μυλωνάκης με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Πέτρο Διακογιάννη, Ορέστη Κύρτση, Όλγα Κυπριώτη, Γιάννη Λαβδιώτη και Τάνια Νικολούλια επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ Τσακού και τη Στέγη Γερόντων όπου συνομίλησαν με την κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, γραμματέα της Στέγης, και το προσωπικό, που, όπως επισημαίνει η παράταξη, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά για να κρατήσουν τη Στέγη όρθια. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν λίγη συντροφιά και να δώσουν ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στους φιλοξενούμενους της δομής.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Ρεμπούτσικα, επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Κοντοπεύκου.

Το πρωινό της Παρασκευής 19 Απριλίου, οι Γ. Μυλωνάκης, Τ. Νικολούλια, Σύλβια Ζαχαριάδου-Μέρινγκ, Κ. Βιδάλη και Γιώργος Ηγουμενάκης βρέθηκαν στη λαϊκή του Τσακού, όπου μοίρασαν ενημερωτικό έντυπο με τις συνοπτικές θέσεις του συνδυασμού.

Οι περιοδείες της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 20 Απριλίου, με περιοδεία στο Κοντόπευκο, όπου ο Γιάννης Μυλωνάκης, με τους δημοτικούς συμβούλους Μαρία Ρεμπούτσικα, Ελισάβετ Πετσατώδη, Κώστα Κρητικίδη και Γιάννη Λογοθέτη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Αθανασίου, Ορέστη Κύρτση και Τάνια Νικολούλια συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής.

«Είμαστε σε κάθε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, είμαστε παντού, συζητάμε με τους πολίτες, ακούμε τις ανησυχίες τους και προτείνουμε λύσεις», δήλωσε σχετικά με τις πρόσφατες περιοδείες της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Είναι γεγονός ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου για όσους διοίκησαν μέχρι σήμερα τον Δήμο. Ωστόσο, εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε αυτή την άποψη. Δεσμευόμαστε να γίνουμε η αλλαγή που ζητούν οι πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet