N. Ζόμπολας: Ο λαϊκισμός ενωμένος ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων στις λοιπές παρατάξεις Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

N. Ζόμπολας: Ο λαϊκισμός ενωμένος ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων στις λοιπές παρατάξεις Αγίας Παρασκευής

Ο αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής, Νίκος Ζόμπολας, δίνει απαντήσεις σχετικά με αναφορές προς το πρόσωπό του, από τις λοιπές παρατάξεις, κάνοντας λόγο για «συκοφαντία», ενώ όπως σημειώνει «δεν εκβιάζομαι και δεν εκμαυλίζονται οι απόψεις μου».

Ειδικότερα, ο κ. Ζόμπολας αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η παράταξη της αντιπολίτευσης, του τέως δημάρχου, πρώην ΣΥΡΙΖΑ κατά δήλωση του, έβγαλε ανακοίνωση με προσωπικές αναφορές, ότι διακρίνομαι για κρίσεις πολιτών και αιρετών στη βάση πολιτικών-κομματικών απόψεων και απαξίωσα πρόσφατα τον αντιδικτατορικό αγώνα του Πολυτεχνείου.

Καταψήφισαν την πρωτότυπη πρότασή μου για την ίδρυση Κέντρου Νεολαίας, λόγω των πολιτικών απόψεων μου, το διαφημίζουν μάλιστα. Προέκριναν σαν κάτι νέο το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας το οποίο έχω προτείνει από πέρσι με κανονισμό λειτουργίας μάλιστα και φέτος θεσμοθετείται και από το ΥΠ.ΕΣ. και απαξίωσαν το μοναδικό σε Δήμο Φεστιβάλ Νεολαίας. Αυτοί που δεν έπραξαν το παραμικρό για τη νεολαία, κατά δήλωσή τους πάλι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 11ης Νοεμβρίου.

Το Κέντρο Νεολαίας που θα δώσει λύσεις και διέξοδο σε θέματα απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού και επιστημών.

Από κοντά και οι έτεροι της αντιπολίτευσης, η παράταξη του κ. Μυλωνάκη προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝ.ΑΛ. και την παράταξη του κ. Γιαννακόπουλου και η παράταξη του επίσης νεοδημοκράτη κ. Οικονόμου, αυτό και αν μου προκαλεί εντύπωση.

Αν σας σοκάρουν οι αναφορές σε κόμματα, να ανατρέξετε σε εκλεγμένους και μέλη τους που αποτελούν ενεργά μέλη των κομμάτων.

Μάλιστα πολλά μέλη των προαναφερθέντων έχουν περάσει από 2-3 δημοτικές παρατάξεις στο παρελθόν.

Ο λαϊκισμός ενωμένος ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Χωρίς να έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν προσωπικά, με συκοφάντησαν χρησιμοποιώντας εκφράσεις μου για θέματα άσχετα του Δήμου, ειδικά ο κ. Μυλωνάκης, ο οποίος ζήτησε μάλιστα και την αποπομπή μου από την αντιδημαρχία δημοσίως, παραποιώντας το νόημα προσωπικών αναρτήσεων μου, όχι σε ανακοινώσεις της αντιδημαρχίας. Εκμαυλισμός του πολιτικού πολιτισμού. Προσωπικές επιθέσεις. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει, νέα ήθη από τον νεαρό επικεφαλής ο οποίος θέλει να ελέγχει την δημοτική αρχή, να συγκυβερνά κατά το δοκούν, αλλά όταν υπάρχει πολιτικό κόστος να σφυρίζει αδιάφορα.

Δεν έχει προσβάλλει προσωπικά την οικογένεια μου και εμένα τα τελευταία 50 χρόνια κανένας, έχουμε γνωστή επαγγελματική και κοινωνική πορεία και πολιτικά πάντα στον πατριωτικό μεσαίο χώρο της κεντροδεξιάς και οι περισσότεροι που με προσέβαλλαν αγνοούμε με τι ασχολούνται καν επαγγελματικά.

Δεν εκβιάζομαι και δεν εκμαυλίζονται οι απόψεις μου, θα τους αγνοήσω προσωπικά και θα υπερκεράσω τις προσωπικές τους αναφορές και θα συνεχίσω με το δίκαιο και το σωστό, προς όφελος της νεολαίας και της πόλης.

Τελευταία φορά που ασχολούμαι με την αντιπολίτευση, τις θεωρώ κουτές τις συνεχείς διχαστικές ανακοινώσεις τους επί παντός επιστητού για λόγους που δεν αφορούν έργα της δημοτικής αρχής και σε ό,τι με αφορά θα κοιτάξω αποκλειστικά τις όποιες αρμοδιότητες μου, εκτός κι αν προκληθώ προσωπικά ξανά.

Η αντιπολίτευση στο σύνολο της, είναι εκτός λογικής και εκτός συναίνεσης και προφασίζεται διαρκώς αστείες δικαιολογίες και ψεύδη για να μπλοκάρει το έργο της δημοτικής αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet