Η έκθεση φωτογραφίας «Αναγνώστες με τα βιβλία τους» από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η έκθεση φωτογραφίας «Αναγνώστες με τα βιβλία τους» από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής

Με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του 1ου Ε.Κ. Β’ Αθήνας και του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής οργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Αναγνώστες με τα βιβλία τους», στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Ψηφιακές όψεις της βιβλιοθήκης του σχολείου μας», όπως ενημερώνει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Β’ Αθήνας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές καλούν μαθητές σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Αγ. Παρασκευής και ενήλικες ερασιτέχνες φωτογράφους (ανεξαρτήτως τόπου διαμονής) να υποβάλουν έως τρεις φωτογραφίες στον ιστότοπο της βιβλιοθήκης, όπου έχουν αναρτηθεί οι προδιαγραφές των έργων και οι όροι συμμετοχής.

Υποβολή έργων: 20 Φεβρουαρίου-15 Μαρτίου 2021.

Όλα τα έργα θα εκτεθούν στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου και θα παρουσιαστούν στον ιστότοπο της βιβλιοθήκης, επισημαίνει το 1ο Ε.Κ. Β’ Αθήνας, προσθέτοντας ότι 12 έργα από κάθε κατηγορία, εκτυπωμένα σε μεγαλύτερες διαστάσεις, θα εκτεθούν στον χώρο της Βιβλιοθήκης 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής, ενώ, μετά το πέρας της έκθεσης, θα κοσμήσουν χώρους των συστεγαζόμενων σχολείων.

Επικοινωνία: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet