Συνεχίζεται με «La Nonna» το 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
Πολιτισμός

Συνεχίζεται με «La Nonna» το 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Με το έργο «La Nonna» του Ρομπέρτο Κόσσα, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», συνεχίζονται απόψε, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο ανοικτό θέατρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο «Σπυρούδη», Σπάρτης 1, Αγ. Παρασκευή), οι παραστάσεις του 10ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ναρλής
  • Μουσική επιμέλεια: Στέλλιος Μέξης
  • Παίζουν: Βασίλης Μουτσόπουλος, Κλαίρη Παπαδοπούλου, Γκέλυ Αυγερινοπούλου, Μήτσος Σερέτης, Ντιάνα Μανουηλίδου, Στέλλα Κοκκινέλη, Στέλλιος Μέξης.

Λίγα λόγια για το έργο

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αργεντινή, όπου μια οικογένεια Ιταλών μεταναστών υποφέρει από την ακατάσχετη λαιμαργία της εκατόχρονης γιαγιάς, η οποία καταναλώνει απίστευτες ποσότητες φαγητού, σε σημείο που να οδηγήσει την οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο. Όλα τα μέλη της οικογένειας θρέφουν με τον έναν ή άλλον τρόπο το «τέρας» Nonna, θέλοντας να υποθάλψουν τις δικές τους αδυναμίες, να κρύψουν τους δαίμονες που κατοικούν στην ψυχή τους. Όταν η οικογένεια επιχειρεί να ξεφορτωθεί τη Nonna με διάφορους τρόπους αποτυγχάνει. Τα μέλη της οικογένειας καταρρακώνονται και αγγίζουν τα όρια του εξευτελισμού και της ηθικής κατάπτωσης και όταν δεν καταφέρνουν να βρουν λύτρωση οδηγούνται στην ολοκληρωτική εξόντωση. Αντίθετα, η Nonna συνεχίζει ακάθεκτη να επιβιώνει αλώβητη και να καταβροχθίζει τα πάντα.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του 10ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet