Στη μεγάλη κατηγορία χάντμπολ ο ΕΣΝ Βριλήσσια
Αθλητισμός

Στη μεγάλη κατηγορία χάντμπολ ο ΕΣΝ Βριλήσσια

Την άνοδο του στο πρωτάθλημα της A1 κατηγορίας στο χάντμπολ πέτυχε ο EΣΝ Βριλήσσια. Η ομάδα της πόλης πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, πευτυχαίνοντας 16 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα στην κανονική περίοδο, ενώ στα play off πέτυχε 4 νίκες, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της κυριαρχία.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του προπονητή Θάνου Τούτση είχαν στατιστικά μακράν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος της Α2.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε για την επιτυχία της ομάδας: «Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του ΕΣΝ Βριλήσσια για την άνοδο της ομάδας της πόλης μας στη μεγάλη κατηγορία. Η προσπάθεια όλων σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν ανταμείφθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, μια αγωνιστική δικαίωση που αντανακλά την αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια όλων των ανθρώπων του συλλόγου της πόλης μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας προσπάθειες και ευελπιστώ η ομάδα να συνεχίσει να κατακτά υψηλές διακρίσεις και να εκπροσωπεί τα Βριλήσσια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet