Δράση δενδροφύτευσης από μέλη της παράταξης Νέα Πνοή στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Δράση δενδροφύτευσης από μέλη της παράταξης Νέα Πνοή στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» στα Βριλήσσια

Δράση δενδροφύτευσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/6 στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ), στα Βριλήσσια, από μέλη της δημοτικής παράταξης Νέα Πνοή, με βάση τον δημοτικό σχεδιασμό εμπλουτισμού του φυτικού πλούτου της πόλης στο σημείο και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και την 7η Εβδομάδα Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων.

Όπως αναφέρει η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, στους υπεύθυνους της δράσης παρασχέθηκαν απαραίτητα εργαλεία (τσάπες, φτιάρια, πάσσαλοι κ.λπ.) για την τοποθέτηση των δένδρων (ψευδοπιπεριές, κουτσουπιές, σοφόρες, μουριές) που προμηθεύτηκαν και τοποθέτησαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, σε κατάλληλα σημεία του όμορφου πάρκου, σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας Πρασίνου για τα πλέον κατάλληλα είδη και σημεία φύτευσής τους.

«Το Περιβάλλον μάς ενώνει και απαιτεί συλλογική δημιουργία και κοινωνική συμμετοχή. Το περιβάλλον είναι συνεργασία και πολιτισμός» σχολιάζει η αντιδημαρχία.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή, Γιάννης Πισιμίσης, σημειώνει:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Νέας Πνοής που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με απόλυτη οργάνωση και μεθοδικότητα καταφέραμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη στην σημερινή μας δράση τον πρώην δήμαρχο Βριλησσίων Κώστα Ιωαννίδη και την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση Περιβάλλοντος Δήμου Βριλησσίων και τους εργαζόμενους, για την συνδρομή τους σε ειδικά εργαλεία, στους πασσάλους στερέωσης και για την γενικότερη συνδρομή τους όπου χρειάστηκε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet