Επίσκεψη στα Βριλήσσια πραγματοποίησε ο βουλευτής Γ. Κουμουτσάκος
Print Friendly, PDF & Email
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Επίσκεψη στα Βριλήσσια πραγματοποίησε ο βουλευτής Γ. Κουμουτσάκος

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον Δήμο Βριλησσίων, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του κ. Κουμουτσάκου.

Αρχικά εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου και στη συνέχεια περπάτησε στη λαϊκή αγορά, όπου συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς και άκουσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματά τους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων όπου είχε συνάντηση με τη διοικήτρια αστυνόμο Ελένη Σαατσάκη και τον διοικητή Ασφαλείας, αστυνόμο Β’ Χρήστο Παππά. Συνομίλησαν για τα ζητήματα ασφαλείας που αφορούν στην περιοχή και για την ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος.

Ο κ. Κουμουτσάκος συναντήθηκε με τον Κώστα Αμανατίδη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής και άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους καταστηματάρχες τη συγκεκριμένη περίοδο. Εν συνεχεία, μετέβη στο Κέντρο Υγείας-Εμβολιαστικό Κέντρο Βριλησσίων, όπου ενημερώθηκε από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Γ. Σούκα και τον ιατρό Θ. Κοράκη για την πορεία των εμβολιασμών, τη λειτουργία και για τα ζητήματα στελέχωσης του εμβολιαστικού Κέντρου.

Επόμενη στάση του κ. Κουμουτσάκου ήταν στο πάρκο Ναυτικής Βάσης. Επισκέφθηκε το κτήριο της Πολιτικής Προστασίας και συνομίλησε με το αρμόδιο προσωπικό για την πυρόσβεση.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων και συνομίλησε με τον ιδρυτή και πρόεδρο του σχολείου, πατέρα Σπυρίδωνα. Ο κ. Κουμουτσάκος τον ευχαρίστησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί στην ευρύτερη περιοχή, μέσω της δημιουργίας των πέντε σχολικών μονάδων που έχει χρηματοδοτήσει η ενορία του, ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στα Άνω Βριλήσσια. Ο βουλευτής διαβεβαίωσε τον πάτερ ότι με τις δυνάμεις του θα είναι αρωγός στον διαρκή αγώνα για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών της περιοχής.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κουμουτσάκος επισκέφθηκε το παλαιό και το νέο Πυροφυλάκιο στο δάσος του Αγίου Θεοκλήτου στα Άνω Βριλήσσια.

Τέλος, ο βουλευτής είχε και προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Φιλιόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πνοή, Ιωάννη Πισιμίση, που επίσης τον ενημέρωσαν από πλευράς τους για τα μείζονα προβλήματα του Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet