Σε εγρήγορση οι υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε εγρήγορση οι υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Ενόψει του νέου κύματος καύσωνα, όπως και όλες τις ημέρες του θέρους που η θερμοκρασία είναι υψηλή, λειτουργεί στον Δήμο Βριλησσίων κλιματιζόμενη αίθουσα και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9 Αυγούστου και το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ – Μπακογιάννη και Πλαταιών) από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Επίσης, και όπως ενημερώνει ο Δήμος, καθ΄ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης έχει σε ετοιμότητα το προσωπικό των δομών μεταξύ των οποίων και το προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία με ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τέλος, η Πολιτική Προστασία του Δήμου είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο προκειμένου να παρέμβει όπου της ζητηθεί και απαιτείται αυξημένη επιτήρηση χώρων για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 8101510 & 511 (ΠΑΟΔΗΒ) και 6942 475475 (Πολιτική Προστασία).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet