Σε πλήρη ετοιμότητα για την αναμενόμενη κακοκαιρία δηλώνει ο Δήμος Βριλησσίων
Κοινωνία

Σε πλήρη ετοιμότητα για την αναμενόμενη κακοκαιρία δηλώνει ο Δήμος Βριλησσίων

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης κακοκαιρίας, με προβλέψεις για ενδεχόμενα φαινόμενα έντονων χιονοπτώσεων και παγετού.

Θερμαινόμενη αίθουσα στη διάθεση των πολιτών

Θερμαινόμενη αίθουσα για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες διαθέτει ο Δήμος από το πρωί της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου μέχρι τη λήξη των φαινομένων στην αίθουσα του κτηρίου στο πάρκο Μπακογιάννη (πρώην ΤΥΠΕΤ) (Μπακογιάννη 38-42).

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η Πολιτική Προστασία του Δήμου και οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την κακοκαιρία.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλέσουν στον τηλεφωνικό αριθμό 6942 475475.

Η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις εξής βασικές οδηγίες:

  • Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.
  • Προσέξτε τις μετακινήσεις σας σε περιοχές όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις. Χρησιμοποιήστε αντιολισθητικές αλυσίδες αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθείτε με αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet