78 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία του ΟΚΠΑΔΒ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

78 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία του ΟΚΠΑΔΒ

O Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ) ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και αυτήν τη φορά στο κάλεσμά του για προσφορά αίματος, όπως αναφέρουν τα μέλη του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου προσήλθαν με ραντεβού 90 άτομα και χωρίς ραντεβού άλλα 15, ενώ το σύνολο φιαλών αίματος που τελικά συγκεντρώθηκε είναι 78.

«Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού μας κ. Σ. Ράπτη, κ. Κ. Λιακόπουλο και κ. Δ. Κοντοδίνα για τη διαρκώς ενεργό συμμετοχή τους σε κάθε δράση μας. Επίσης ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “Η Αλληλεγγύη”, τον πρόεδρο κ. Δ. Τριανταφυλλίδη, τα μέλη κ. Δ. Μακριδάκη, κ. Κ. Σεντούκα και κ. Κ. Φραγκογιό και τους Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και τον Αθλητικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο “Μεταμόρφωση του Σωτήρος” Άνω Βριλησσίων που συμμετείχαν και στη δράση. Ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία. Σας ευχαριστούμε πολύ! Συνεχίζουμε» καταλήγει ο ΟΚΠΑΔΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet