Έρχεται… η «Γυμναστράδα» στο Ηράκλειο Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Έρχεται… η «Γυμναστράδα» στο Ηράκλειο Αττικής

Η θρυλική «Γυμναστράδα», το ετήσιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, επιστρέφει για 28η συνεχόμενη χρονιά και περιμένει να υποδεχθεί αθλητές όλων των ηλικιών, φίλους της γυμναστικής και του χορού, στο φετινό τριήμερο της διοργάνωσης, από 1η έως 3 Ιουνίου 2018, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Χαρά Καρυάμη».

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη ξεκινήσει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα www.athlitiko-iraklio.gr και θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2000104 και 107.

Και φέτος, το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες αθλητών και ακόμα περισσότερους επισκέπτες, «όπως πάντα χωρίς νικητές και ηττημένους, παρά μόνον με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και της αγάπης της τον Αθλητισμό», σχολιάζει η αντιδήμαρχος Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνει πάντα έμφαση στα μαζικά προγράμματα αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους προκειμένου να στηρίξει την κοινωνικότητα μεταξύ των πολιτών και ταυτόχρονα να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της πόλης. Σας περιμένουμε όλους, για ακόμα μια χρονιά, στην 28η Γυμναστράδα», δηλώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet